Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Αποκάλυψη: Από εκρήξεις 
που προκάλεσε η CIA κι όχι
από πυρκαγιά όπως μας είπαν
Το κτίριο «Tower 7» που βρισκόταν δίπλα ακριβώς στους δίδυμους πύργους (New York’s Twin Towers) εδώ και χρόνια, σύμφωνα με τις αποκαλούμενες «θεωρίες συνωμοσίας» κατέρρευσε μετά από ελεγχόμενες εκρήξεις σε δομικά στοιχεία του κτιρίου. Η επίσημη εκδοχή –φυσικά- υποστηρίζει πως τα φλεγόμενα κομμάτια από τους δίδυμους πύργους προκάλεσαν την πυρκαγιά στον ουρανοξύστη των 47 πατωμάτων με αποτέλεσμα να καταρρεύσει κι αυτός, δίχως να έχουν πέσει επάνω του αεροσκάφη που είχαν καταλάβει τρομοκράτες της αλ-Κάιντα. 
Υπήρχε φυσικά ως τώρα, μελέτη από μηχανικούς του Πανεπιστημίου της Αλάσκα (*), που επέμειναν ότι οι φλόγες δεν ήταν αρκετές για να προκαλέσουν την κατάρρευση του κτιρίου. 
 To κτήριο “Tower 7”, όπου φιλοξενούνταν γραφεία της CIA, του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και το γραφείο Διαχείρισης εκτάκτων περιστάσεων, "ΔΕΝ κατέρρευσε μετά από εφτά ώρες πυρκαγιά, όπως υποστηρίζει η επίσημη ανακοίνωση".
Συγκλονιστική αποκάλυψη ετοιμοθάνατου πράκτορα της CIA
  Ο 79χρονος πρώην πράκτορας της CIA, Malcom Howard έκανε σειρά από αποστομωτικές αποκαλύψεις, αφού βγήκε από νοσοκομείο του Νιου Τζέρσι την Παρασκευή όπου του ανακοινώθηκε πως του απομένουν λίγες εβδομάδες ζωή ακόμη.
«Ο Μ. Χάουαρντ ισχυρίζεται ότι είχε ανάμειξη στις ελεγχόμενες εκρήξεις για την κατάρρευση του World Trade Center 7, που καταστράφηκε στις 11/9/2001» –σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Information Clearing House", που αποτελεί αναδημοσίευση από το ρεπορτάζ του Baxter Dmitry , από το Your News Wire. 
  Η αποκάλυψη του Χάουαρντ αποτελεί κόλαφο για την επίσημη εκδοχή που ως τώρα μας έλεγε πως βάσει της επίσημης έρευνας τo WTC 7 κατέρρευσε από την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που προκάλεσαν τα λφεγόμενα κομμάτια που εκτοξεύθηκαν από τους καταρρέοντες WTC 1 και 2, που είχαν πέσει επάνω τους τα δύο αεροσκάφη με τους αεροπειρατές.
  Όπως επισημαίνει και η μελέτη του πανεπιστημίου της Αλάσκα, το WTC 7 θα ήταν το πρώτο υψηλό κτήριο με ατσάλινα στηρίγματα στον κόσμο που καταρρέει λόγω πυρκαγιάς.
  Όπως δήλωσε ο Mr. Howard, «υπήρχαν τόσες ασάφειες και αναπόδεικτα στοιχεία που σκεφτήκαμε πως ο κόσμος θα απαιτούσε να συνεχισθεί σε βάθος η έρευνα ακόμη πως σημειωνόταν ακόμη και λαϊκός ξεσηκωμός που τα ελεγχόμενα Μέσα δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν και θα προκαλούσε ακόμη και αποπομπή του προέδρου Μπους από τον Λευκό Οίκο. Υπήρχαν ακόμη πίσω σημαντικά χημικά κατάλοιπα στην περιοχή που αποδείκνυαν πως το Κτήριο 7 ανατινάχθηκε».
  Ο Mr. Howard υποστηρίζει πως δεν είναι στην άμεση γνώση του τι ακριβώς συνέβη με τον βόρειο και νότιο πύργο 1  και 2 του World Trade Center, εξηγώντας πως οι επιχειρήσεις της  “CIA είναι απόλυτα συγκεκριμένες με επικεντρωμένες αποστολές. Ο καθένας γνωρίζει συγκεκριμένο σημείο του  puzzle”. 
Σύμφωνα με τον Howard «μόνο σοβαρή μελέτη θα έδειχνε ποιος βγήκε οικονομικά κερδισμένος στο χρηματιστήριο από την 11/9 και θα τίναζε την ολιγαρχία των ΗΠΑ στον αέρα».
«Μία και μόνη οργάνωση είναι εκείνη που συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν είναι η αλ-Κάιντα, αλλά η CIA». «Αλλά δεν μπορεί να γίνει παρόμοια ανεξάρτητη έρευνα, επειδή υπάρχει αυτό που αποκαλείτε «σκιώδης κυβέρνηση» και εμπλέκεται άμεσα». 
Ο 79-χρονος που περνά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του στην κατοικία του υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να κινηθεί νομική διαδικασία εναντίον του επειδή θα χρειαζόταν να εξετασθούν τα στοιχεία από την ομολογία του και να αποκαλυφθούν και όλοι όσοι συμμετείχαν στην συγκαλυμμένη αυτή επιχείρηση. Τους αρκεί που θα χρησιμοποιήσουν τα υπάκουα Μέσα εναντίον μου. Υπάρχει ροή χρημάτων για όσους φροντίζουν  ώστε να μένουν εντελώς ακάλυπτοι εκείνοι που αποκαλύπτουν στοιχεία  για την 11/9».
  Ο 79χρονος γεννημένος στο Νιου Τζέρσι λέει πως εργαζόταν για την CIA στην επιχείρηση που ονομαζόταν «Νέος αιώνας» από το Μάιο 1997 ως και το Σεπτέμβριο 2001. Στην περίοδο εκείνη λέει πως η CIA «έπαιρνε εντολές από πολύ ψηλά» και ήταν μέλος ομάδας τεσσάρων που είχε αποστολή να επιτύχουν την ανατίναξη του κτηρίου, χωρίς να φανεί πως υπήρξε ανατίναξη». Τώρα όμως, κοιτώντας πίσω πιστεύει «πως αυτό δεν ήταν σωστό». Αλλά υποστηρίζει ακόμη πως δεν είχε πρόβλημα για την αποστολή του εκείνη, επειδή «όταν είσαι πατριώτης δεν διερωτάσαι για τα κίνητρα της CIA ή του Λευκού Οίκου. Πιστεύεις πως ό,τι γίνεται είναι για το κοινό καλό». Υποστηρίζει ακόμη ότι το WTC 7 φορτώθηκε με εκρηκτικά ένα μήνα πριν την ημέρα που άλλαξε την ιστορία των ΗΠΑ. "Δεν ήταν δύσκολο να μεταφερθούν τα εκρηκτικά σε ένα κτήριο όπου είχε νοικιασμένα γραφεία η  CIA και άλλες υπηρεσίες αντικατασκοπίας".
  Την είδηση πως υπήρχαν εκεί γραφεία της CIA  είχε αποκαλύψει το cbsnews.com στις 5 Νοεμβρίου 2001:
By CBSNews.com staff November 5, 2001, 8:43 AM
Report: CIA Lost Office In WTC : «Μυστικά γραφεία της CIA καταστράφηκαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο World Trade Center, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στις υπηρεσίες αντικατασκοπίας. Ο μυστικός σταθμός βρισκόταν στο 7 World Trade Center, o μικρότερος ουρανοξύστης που κατέρρευσε επίσης λίγες ώρες μετά από τους δίδυμους πύργους-σύμφωνα με αποκάλυψη κυβερνητικού αξιωματούχου».
 
Σημείωση styx.gr: θυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν 15 χρόνια από την 11/9, δημοσίευμα του Jon Austin (Sat, Sep 10, 2016)  στην αγγλική EXPRESS ανέφερε: “What REALLY sent it down? Shock report reveals 9/11 tower DID NOT collapse because of fire”
 
«Συνέβη πριν 15 χρόνια, αλλά ακόμη υπάρχουν πολλά άτομα –και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται- που εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως οι καταστροφές που προκλήθηκαν την 9/11 ήταν  εσωτερική υπόθεση». 
(*) Study of Dr. Leroy Hulsey, Chair, Engineering Department, University of Alaska - By Washington's Blog 
Global Research, September 12, 2016
 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me