Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

     Ζητούν από τον Τραμπ 

       να τον παραπέμψει
        για ‘τρομοκρατία’
Σε διάστημα λιγότερο από 15 ημέρες, περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι υπέγραψαν ζητώντας την παραπομπή του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος με την κατηγορία της «ανταρσίας εναντίον του αμερικάνικου κράτους». Οι υπογράφοντες απαιτούν να κατασχεθεί η περιουσία του ίδιου και των συνεργατών του κατηγορώντας τους ως «τρομοκράτες».
  Το αίτημα υποβλήθηκε στις 20 Αυγούστου, από κάποιον που υπογράφει ως “E.B.” στην ιστοσελίδα αιτήσεων «Εμείς ο Λαός», του Λευκού Οίκου και ως το πρωί της Παρασκευής είχε συγκεντρώσει 70.500 υπογραφές με στόχο να έχουν ξεπεράσεις τις 100.000 πριν τις 19 Σεπτεμβρίου. Πάντως, ως τώρα δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τον Λευκό Οίκο.
  Ο πρώτος που υπέβαλε το αίτημα, υποστηρίζει πως ο Σόρος «ηθελημένα προσπάθησε να αποσταθεροποιήσει διαπράττοντας πράξεις ανταρσίας εναντίον των ΗΠΑ και τω πολιτών της χώρας». Ο υποβάλλων το αίτημα γράφει ακόμη πως ο Σόρος δημιούργησε πολλαπλούς οργανισμούς με μοναδικό στόχο  να εφαρμόσει τρομοκρατικές τακτικές τύπου Alinsky (*) και να καταστρέψει την αμερικάνικη κυβέρνηση».
  Το αίτημα καλεί το υπουργείο δικαιοσύνης να χαρακτηρίσει τον Σόρος και τους συνεργάτες του «τρομοκράτες» και να κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία βάσει του σχετικού νόμου "Civil Asset Forfeiture’’.
  Πάντως, σύμφωνα με την τακτική που ακολουθεί ο τωρινός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, από το Φεβρουάριο που ανέλαβε επίσημα καθήκοντα, δεν δίνει σημασία στα αιτήματα που υποβάλλονται στην ιστοσελίδα αυτή του Λευκού Οίκου που –όπως λέγεται- σκέφτεται να την καταργήσει. 
  Μόνον από τον Φεβρουάριο έχουν υποβληθεί περισσότερα από 12 αιτήματα, που είχαν συγκεντρώσει πολλές χιλιάδες υπογραφές.
Ο επιχειρηματίας- επενδυτής  και "φιλάνθρωπος", Τζορτζ Σόρος, (έχει γεννηθεί τον Αύγουστο του 1930 στη Βουδαπέστη και λεγόταν György Schwartz  πριν πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα), με περιουσία που καταμετρηθεί στα $25.2  δισεκατομμύρια το Μάιο του 2017 και συγκαταλέγεται στους 30 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. 
Είναι χρηματοδότης σε 30 επιχειρήσεις ΜΜΕ και έχει καταστεί πασίγνωστο πως ανακατεύεται στις εκλογικές αναμετρήσεις σ΄όλο τον κόσμο!
  Είναι από τους επιζήσαντες ναζιστικού στρατοπέδου στην κατεχόμενη Ουγγαρία και είχε μεταναστεύσει στη Βρετανία το 1947 όπου και παρακολούθησε το London School of Economics λαμβάνοντας master στη Φιλοσοφία. 
  Μέσω του ιδρύματος «Open Society», έχει πραγματοποιήσει δωρεές για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, πάντοτε όμως με πολιτικές προεκτάσεις υποστηρίζοντας κυρίως το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ.
Σε «πόλεμο» με τον Πούτιν
  Τον περασμένο χρόνο ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε ανακοινώσει πως «στον Σόρος δεν θα επιτραπεί να πατήσει το πόδι του στη Ρωσία ή να κάνει οποιαδήποτε επένδυση ή δουλειά στη χώρα, μετά τα δεινά που έχει προκαλέσει στην ρωσική οικονομία». Είχε χαρακτηρίσει τον Σόρος «απειλή για την ρωσική εθνική ασφάλεια», μετά τις αποκαλύψεις ότι ο οργανισμός του μεγαλοεπενδυτή, με συγκαλυμμένες επιχειρήσεις, προσπαθούσε να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία.
  Κι όλα αυτά ενώ το ίδρυμα «Ανοικτή Κοινωνία» (Open Society Foundation)  του Σόρος, διέδιδε πως «ο Πούτιν αποτελούσε μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση κι από το Ισλαμικό Χαλιφάτο». Με τον ισχυρισμό πως «οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί στη Συρία εξανάγκαζαν τους Σύρους πολίτες να εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα τους και να πλημμυρίζουν την Ευρώπη ως πρόσφυγες».
  Αλλά και ο (πολιτικά) αμφιλεγόμενος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orban, έχει κατηγορήσει τον Σόρος και τον οργανισμό του για προσπάθειες δημιουργίας  παγκόσμιων αποσταθεροποιητικών οικονομικών  καταστάσεων , προς ίδιον όφελος».
Και η Κίνα
  Η επίσημη εφημερίδα του κινεζικού K.K. ‘People’s Daily΄ με πρωτοσέλιδο άρθρο της έχει προειδοποιήσει τον Σόρος «να μην τολμήσει να στοιχηματίσει εναντίον του κινεζικού νομίσματος Γουάν» (που έχει σημειώσει πτώση τον Αύγουστο).
Η προειδοποίηση της κινεζικής εφημερίδας, ακολούθησε την δήλωση Σόρος στο Bloomberg TV, πως έχει στοιχηματίσει για την πορεία 500 ασιατικών νομισμάτων».
 ---
(*) Το μοντέλο Alinsky  αναφέρεται στον συγγραφέα του βιβλίου «Νόμοι των Ριζοσπαστών» και οργανωτή των «κοινωνικών αντιδράσεων» Saul Alinsky που περιγράφει 13 τρόπου για την κατάληψη της εξουσίας.
 Το styx.gr ΔΕΝ έχει χορηγούς. ΔΕΝ βάζει διαφημίσεις. Ούτε χρηματοδοτείται από κόμματα. Προσπαθεί να δημοσιεύει όσα πιστεύει πως θα πρέπει να γνωρίζουν ανεπηρέαστα οι πολίτες όλου του κόσμου.
  Κι όχι όσα τους υπαγορεύουν τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα.
Subscribe in a reader Facebook page Follow me