Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Υποθέσεις για την πτήση ΜΗ370

   αν και ουδείς ψάχνει πλέον για
      το χαμένο Μπόινγκ 777
  Αν και η επίσημη έρευνα έχει τερματισθεί από καιρό για την αποκάλυψη τι ακριβώς συνέβη με την πτήση MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών υπάρχουν ακόμη κάποιοι που προσπαθούν  να βρουν τι ακριβώς είχε συμβεί με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πολλές θεωρίες.
  Μέλη της ερευνητικής ομάδας που χρησιμοποίησε στοιχεία από πολιτικά ραντάρ που διατέθηκαν τον Απρίλιο του 2018 για την σύνταξη της αναφοράς για την χαμένη πτήση του Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα: «Ο πιλότος  προσπάθησε να αποφύγει την καταγραφή της πτήσης από τους χειριστές των ραντάρ και να τους κάνει να πιστεύουν ότι προετοιμάζεται για την προσγείωση».
Αυτό υποστηρίζει η ανεξάρτητη ομάδα που εξακολουθεί να ερευνά την μυστηριώδη εξαφάνιση της πτήσης των Μαλαισιανών Γραμμών.
  «Για να γίνουν κατανοητές οι επιπτώσεις από τους ελιγμούς του συστήματος χρησιμοποιήθηκε προσομοιωτής του ελέγχου πτήσης χρησιμοποιώντας το μοντέλο PMDG 777 του Microsoft Flight Simulator. Ειδικότερα μελετήσαμε κατά πόσον το αεροσκάφος πετούσε με τρόπο ώστε ο χειριστής να παρείχε μόνο τα στοιχεία από τον αυτόματο πιλότο που επιθυμούσε να είναι ορατά», δήλωσε ο Victor Iannello ένας από τους ερευνητές της ομάδας.
  Τα στοιχεία αυτά, συνεχίζει ο Ιανέλο, μπορούν να επιβεβαιωθούν κατά κάποιο τρόπο και από τα στοιχεία του αυτόματου πιλότου που δόθηκαν καθώς το αεροσκάφος πετούσε κοντά στην Penang, βάσει και εικόνας του τοπικού στρατιωτικού ραντάρ στα Στενά της Μάλακα, που ουδέποτε ως τώρα είχαν δοθεί στην δημοσιότητα.
«Αν και περίμεναν να προσγειωθεί  στο αεροδρόμιο της Πενάγκ, αυτό δεν υπήρχε στην σκέψη του πιλότου», υποστηρίζει ο Ιανέλο στο Face Book.
  Η μελέτη των ανεξάρτητων ερευνητών έρχεται να συμφωνήσει με την αποδεκτή από πολλούς θεωρία πως ο ένας από τους πιλότους ήταν υπεύθυνος για την εξαφάνιση του αεροσκάφους.
  Από τους διατελέσαντες ερευνητές της επιτροπής για την ασφάλεια των πτήσεων του Καναδά, Λάρι Βανς, ο οποίος είχε υποστηρίξει τον περασμένο Μάιο πως «η πτήση MH370 επίτηδες είχε οδηγηθεί προς τον ωκεανό σε πράξη δολοφονίας- αυτοκτονίας» με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο οι 239 επιβαίνοντες.
Η άποψη αυτή απηχεί και με του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Malcolm Turnbull, ο οποίος είχε υποστηρίξει το 2016 πως «ο κυβερνήτης προφανώς είχε σχεδιάσει το σοκαριστικό γεγονός». 
 Η πτήση MH370 είχε χαθεί από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου 2014, χωρίς από τότε να έχει βρεθεί το σημείο της συντριβής του.
Η κυβέρνηση της Μαλαισίας έχει τερματίσει τις έρευνες παραδεχόμενη πως «δεν έχει γίνει γνωστό τις ακριβώς συνέβη στο αεροσκάφος».
 
Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που έγιναν από κοινού από τις μαλαισιανές, κινεζικές και αυστραλιανές αρχές βρέθηκαν κάποια κομμάτια από αεροσκάφος στις ακτές της γαλλικής νήσου Reunion κοντά στη Μοζαμβίκη στον Ινδικό και αργότερα άλλα στις ακτές της Μαδαγασκάρης ακόμη και ση ζούγκλα βορειοδυτικά της Πονομ Πεν της Καμπότζης, χωρίς να γίνεται δυνατόν να επιβεβαιωθεί αν ανήκαν στο Μπόινγκ 777 της πτήσης MH370.
  Στις θεωρίες που έχουν διατυπωθεί συμπεριλαμβάνεται και του Rush Limbaugh, ραδιοφωνικού σχολιαστή  και πολιτικού αναλυτή αμερικάνικου ραδιοφώνου που υποστήριξε πως «το αεροσκάφος καταρρίφθηκε καθώς πετούσε πάνω από μη κατονομαζόμενη εχθρική χώρα».
 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me