Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

    Και τι πρέπει να γνωρίζουμε 
Φανταστείτε, ζούμε σε έναν κόσμο που λένε πως πρόκειται για δημοκρατία - και ίσως να το πιστεύουμε.
 Αλλά στην πραγματικότητα η ζωή και η μοίρα μας βρίσκονται στα χέρια μερικών εξαιρετικά πλούσιων, εξαιρετικά ισχυρών και εξαιρετικά απάνθρωπων ολιγαρχών. 
Μπορεί να ονομάζονται Deep State, Illuminati, ή απλά το Τέρας, ή οτιδήποτε άλλο σκοτεινό ή ανιχνεύσιμο - δεν έχει σημασία. Αποτελεί λιγότερο από το 0,0001%.
Για έλλειψη καλύτερης έκφρασης, ας τους αποκαλέσουμε για τώρα «σκοτεινά άτομα». 
Αυτά τα σκοτεινά άτομα που κυβερνούν τον κόσμο μας ουδέποτε έχουν εκλεγεί. Δεν χρειάζεται να τα κατονομάσουμε. Θα καταλάβετε ποιοι είναι και γιατί είναι διάσημα παρ΄όλο που μερικά από αυτά είναι εντελώς αόρατα.
Έχουν δημιουργήσει δομές ή οργανισμούς χωρίς νομική μορφή. Είναι πλήρως εκτός διεθνούς νομιμότητας. 
 Ίσως υπάρχουν πολλά ανταγωνιστικά θηρία. Έχουν όμως τον ίδιο στόχο: Μια Νέα ή Μία Παγκόσμια Τάξη (NWO ή OWO).
Αυτά τα σκοτεινά άτομα λειτουργούν, για παράδειγμα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF - που αντιπροσωπεύει τη Μεγάλη Βιομηχανία, τη Μεγάλη Χρηματοδότηση και τη Μεγάλη Φήμη), την Ομάδα των 7 - G7, την Ομάδα των 20 - G20 (οι ηγέτες των οικονομικά «ισχυρότερων» εθνών). 
Υπάρχουν επίσης μερικές μικρότερες οντότητες, που ονομάζονται η κοινωνία Bilderberg, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), το Chatham House και άλλα. 
Τα μέλη όλων τους αλληλεπικαλύπτονται. Ακόμη και αυτός ο διευρυμένος πρωτοποριακός συνδυασμός αντιπροσωπεύει λιγότερο από 0,001%.
 Όλοι έχουν κυριαρχήσει επί εθνικών εκλεγμένων και συνταγματικών κυβερνήσεων, και πάνω από τον πολυεθνικό παγκόσμιο οργανισμό, τα Ηνωμένα Έθνη.
Στην πραγματικότητα, έχουν επιβάλει στον ΟΗΕ να κάνουν τις δουλειές τους. 
Οι Γενικοί Διευθυντές του ΟΗΕ, καθώς και οι Γενικοί Διευθυντές των πολλαπλών υπο-οργανώσεων του ΟΗΕ, επιλέγονται - κυρίως από τις ΗΠΑ, με τη συγκατάθεση των ευρωπαϊκών υποτελών τους - σύμφωνα με το πολιτικό και ψυχολογικό προφίλ του υποψηφίου. 
Εάν η «απόδοσή του» ως επικεφαλής του ΟΗΕ ή επικεφαλής ενός από τους υπο-οργανισμούς του ΟΗΕ αποτύχει, οι μέρες του είναι μετρημένες. 
Συνεργάστηκε ή δημιουργήθηκε από το Κτήνος. Μέρος του επίσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οργανισμοί Bretton Woods, η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ, καθώς και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ) - και - μην κάνετε λάθος - το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) στη Χάγη. Που δεν έχει δόντια. Απλώς για να βεβαιωθείτε ότι ο νόμος είναι πάντα στο πλευρό του ισχυρά παράνομου.
Εκτός από τα βασικά διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, το ΔΝΤ, υπάρχουν οι λεγόμενες τράπεζες περιφερειακής ανάπτυξης και παρόμοια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, διατηρώντας τις χώρες των αντίστοιχων περιοχών τους υπό έλεγχο.
 Στο τέλος η οικονομία ή η οικονομία του χρέους που ελέγχει τα πάντα. 
Η δυτική νεοφιλελεύθερη ληστεία έχει δημιουργήσει το σύστημα, όπου η πολιτική ανυπακοή μπορεί να τιμωρηθεί από την οικονομική καταπίεση ή την απόλυτη κλοπή εθνικών περιουσιακών στοιχείων σε διεθνή εδάφη.
 Ο κοινός παρονομαστής του συστήματος είναι το (ακόμα) πανταχού παρόν δολάριο ΗΠΑ.
Η υπεροχή αυτών των ασαφών μη εκλεγμένων ατόμων γίνεται όλο και πιο εκτεθειμένη. 
Εμείς, οι Λαοί το θεωρούμε «φυσιολογικό» που προκαλούν με πυροβολισμούς, τα κυρίαρχα έθνη μας και τις κυρίαρχες εκλεγμένες κυβερνήσεις οι οποίες έχουν γίνει ένα κοπάδι υπάκουων προβάτων. 
Το Κτήνος ανέλαβε τα πάντα σταδιακά και ήσυχα. 
 Είναι η τακτική του σαλαμιού: Κόβεις τη μικροσκοπική φέτα και όταν το σαλάμι έχει τελειώσει, συνειδητοποιείς ότι δεν έχει απομείνει κάτι, ότι η ελευθερία σου, τα πολιτικά και τα ανθρώπινα δικαιώματά σου έχουν φύγει. Μέχρι τότε είναι πολύ αργά. 
Παράδειγμα είναι ο νόμος περί πατριωτών των ΗΠΑ. Προετοιμάστηκε πριν από τις 9/11. Μόλις το 9/11 «συνέβη», η νομοθεσία του Πατριώτη έγινε μέσω του Κογκρέσου σε σύντομο χρονικό διάστημα - για τη μελλοντική προστασία του λαού - οι άνθρωποι το ζήτησαν για φόβο - και - ο νόμος περί πατριωτών απέσπασε περίπου το 90% της ελευθερίας των πολιτών του αμερικανικού πληθυσμού. «Για το καλό τους».
Έχουμε υποδουλωθεί στο θηρίο.
Το θηρίο καλεί τα χτυπήματα για την έκρηξη ή την αποτυχία των οικονομιών μας, για το ποιος πρέπει να καλυφθεί από το χρέος, πότε και πού πρέπει να ξεσπάσει πανδημία, και για τις συνθήκες επιβίωσης της πανδημίας, για παράδειγμα, τον κοινωνικό περιορισμό. Το Κτήνος -Beast, πολύ έξυπνα, είναι ένας μικροσκοπικός αόρατος εχθρός, που ονομάζεται ιός, και ένα τεράστιο αλλά και αόρατο τέρας, που ονομάζεται Φόβος. 
Αυτό μας κρατά μακριά από το δρόμο, από τις επανασυνδέσεις με τους φίλους μας και από την κοινωνική μας ψυχαγωγία, το θέατρο, τον αθλητισμό ή το πικνίκ στο πάρκο.
Σύντομα το Κτήνος θα αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, κυριολεκτικά - αν το αφήσουμε. 
Αυτό μπορεί να μην είναι πολύ μακριά. 
Ένα άλλο κύμα πανδημίας και οι άνθρωποι μπορεί να ικετεύσουν, να φωνάζουν για ένα εμβόλιο, για το θάνατο του θανάτου τους, και για τη σούπερ μπονάνζα της Big Pharma - και προς τους στόχους των ευγενικών περιπλανώμενων στον κόσμο  
Θα αποδεχτούμε, εμείς, οι άνθρωποι, την ατζέντα του μη εκλεγμένου WEF;
 
Μην ξεχνάτε, είναι όλα συνδεδεμένα. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Η περίφημη Ατζέντα 2021 που συμπίπτει και συμπληρώνει την λεγόμενη Ατζέντα 2030 (ΟΗΕ), θα εγκαινιαστεί δεόντως από την επίσημη δήλωση του WEF για το The Great Reset, τον Ιανουάριο του 2021. 
Ομοίως, ξεκίνησε η εφαρμογή της ατζέντας του The Great Reset τον Ιανουάριο  2020, με την έναρξη της πανδημίας της κορώνας (covid19) - προγραμματισμένη για δεκαετίες με τα πιο πρόσφατα ορατά γεγονότα να είναι το 2010 Rockefeller Report με το «Lockstep Scenario» και το Event 201, της 18ης Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, το οποίο προσομοιώθηκε με υπολογιστή h πανδημία κορώνας, προκαλώντας εντός 18 μηνών 65 εκατομμύρια θανάτους και την οικονομία σε καταστροφή, προγραμματισμένη μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της πραγματικής πανδημίας. 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me