Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Προτεραιότητα

η περαιτέρω ανάπτυξη

των οικονομικών σχέσεων

Κύπρου – Ελλάδας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιχειρηματικού Σύνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας
Ιωσήφ Ιωσήφ ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου

Σε αρχαιρεσίες που έγιναν την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο ΚΕΒΕ, νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Παπαφιλίππου και Αντιπρόεδρος η κα Ξένια Φωτίου.

  Τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι Σταύρος Λεπτός, Λούης Λοΐζου, Κικούλα Κότσαπα, Χάρης Καζαμίας, JosephΧατζηχάννας και Γιάννης Μπίλης.

 Επίτιμα μέλη του Συνδέσμου είναι ο Πρέσβης της Ελλάδας και το Εμπορικό Κέντρο της Ελληνικής Πρεσβείας.

  Μετά την εκλογή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και ανακήρυξε τον πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Άκη Πηγασίου ως Επίτιμο Πρόεδρο.

  Η απόφαση αυτή ελήφθη ως ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του κ. Πηγασίου προς το Σύνδεσμο και τη δράση του.

  Σε δηλώσεις του μετά την ανάληψη της Προεδρίας του Συνδέσμου, ο κ. Ιωσήφ ανάφερε ότι :

  • "Το νέο ΔΣ του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας αναλαμβάνει σε μια δύσκολη συγκυρία για το επιχειρείν τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας. Οι προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας είναι πολύ μεγάλες. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα εργαστούμε μεθοδικά και στοχευμένα με σκοπό την ενίσχυση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας και την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών".

  Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας είναι συνδεδεμένος με το ΚΕΒΕ.

---

Οι δημοσιογράφοι του styx.gr, εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του αγαπητού φίλου Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος με τις αναλύσεις του στο nomisma.com.cy, μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.

Subscribe in a reader Facebook page Follow me