Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

 Διεθνής ανανγώριση 

στο δικηγορικό γραφείο
«Bernitsas Law»
Το δικηγορικό γραφείο «Bernitsas Law», κέρδισε εφέτος δύο σημαντικά διεθνή δικηγορικά βραβεία: To Chamber Europe Award 2017, και το 18th  International Financial Law Review Annual European Award (IFLR).
 Ο Παναγιώτης Μπερνίτσας διοικητικός εταίρος του δικηγορικού γραφείου, δήλωσε: «Αποδεχόμενος τα δύο αυτά σημαντικά βραβεία  εκ μέρους της εταιρίας είναι μεγάλη τιμή.
Τον περασμένο χρόνο αναλάβαμε σημαντικές υποθέσεις μεγάλης σημασίας για την ελληνική αγορά, κερδίζοντας με επιτυχία για τους πελάτες μας πολύπλοκες διαφορές. Και νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση ότι οι διεθνείς αυτοί θεσμοί αναγνωρίζουν τα επιτεύγματά μας και προσδοκούμε να προωθήσουμε τις δυνατότητές μας και το 2017.
Έχοντας επίγνωση πως οι πελάτες μας όσο αι οι εταίροι μας έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτή, είμαστε ευγνώμονες για την σταθερή υποστήριξή τους και τη συνεχή εμπιστοσύνη τους για τις υπηρεσίες μας».
Τα ετήσια βραβεία του IFLR αναγνωρίζουν την άριστη εργασία και εφαρμογή ανταμείβοντας τις νομικές υπηρεσίες, εθνικών όσο και διεθνών νομικών γραφείων στον ευρωπαϊκό χώρο. Επίσης, αντικατοπτρίζουν σημαντικά επιτεύγματα και εντυπωσιακές στρατηγικές που αναπτύσσονται στην εφαρμογή άριστης νομικής υπηρεσίας.
 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me