Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

  Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής 

         για 2η συνεχή χρονιά,   
            στα Κουφονήσια
Καλεσμένοι του φεστιβάλ, μουσικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές ευφορίας, στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού που αναζητούν ήρεμες και ποιοτικές διακοπές.
Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017, ώρα 20:00
Aare Tammesalu - τσέλο | Αλεξάνδρα Νομίδου - πιάνο
Έργα L.van Beethoven, R. Schumann, F. Chopin, A. Kapp
  Ο Εσθονός τσελίστας Aare Tammesalu δρα κυρίως ως σολίστ και μουσικός δωματίου, ερμηνεύοντας κλασική και σύγχρονη μουσική. Είναι επίσης ενεργός μουσικός παραγωγός και παιδαγωγός. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ηχογραφήσεις, και έχει εμφανιστεί με αρκετές Εσθονικές συμφωνικές ορχήστρες και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στον Καναδά, το Ιράν, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος μουσικών φεστιβάλ, ανά τον κόσμο. Είναι μέλος των Tobias String Quartet, Reval Ensemble και Resonabilis.
  Η πιανίστα Αλεξάνδρα Νομίδου, ζει και εργάζεται στο Παρίσι ως παιδαγωγός. Ως σολίστ έχει συμπράξει με τις Κρατικές μας Ορχήστρες, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Norwegian Chamber Orchestra και άλλες. Ως μουσικός δωματίου, έχει εμφανιστεί επανειλημμένα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε γνωστές αίθουσες στην Ευρώπη, την Βραζιλία και την Αμερική, κυρίως με το Trio Hellenique, καθώς και με το “Trio Ligeti”, το κουαρτέτο “Vienna Soloists” και το “Athens String Quartet”.
  Έχει ηχογραφήσει δύο δίσκους με την ΕΜΙ, με έργα Σούμαν, Σούμπερτ, Μπραμς και Ραβέλ, ενώ, από το 2005, δημιούργησε στην Αθήνα τον κύκλο συναυλιών “Γύρω απ’ το πιάνο”, του οποίου είναι καλλιτεχνική διευθύντρια.
Τόπος: Οικία Μιχαηλίδου
(700μ μετά το ελικοδρόμιο) - Κουφονήσια
Πληροφορίες: 2285 100010 & 6947 994418 
Προπώληση στο εστιατόριο "Φοίνικας" και στο κατάστημα «Αέλια» 
Τιμή εισιτηρίου:10 ευρώ | δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών
Οργάνωση & επικοινωνιακή προβολή: Arte Atene & specs 'n' arts
Koufonisia Classical Music Festival
 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me