Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Δύο προσκλήσεις για δύο διαφορετικές μέρες

 

Απροσδόκητη εμπλοκή στο θέμα της συγκρότησης του νέου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ανέκυψε μετά την πρωτοβουλία εκπροσώπου της συνδικαλιστικής παράταξης «Συσπείρωση-Δούρειος Τύπος» να αμφισβητηθεί η από τριετίας γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας για τον τρόπο σύγκλισης της νέα διοίκησης.

 

Η παράταξη Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία αρνείται να παραστεί στην συνεδρίαση της Τρίτης και ο εκπρόσωπός της συγκαλεί άλλη συνεδρίαση την Τετάρτη, στην οποία ως πλειοψηφήσας σύμβουλος καλεί τους νεοεκλεγέντες συμβούλους.

 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ οφείλει να επισημάνει προς σ΄ όλες τις πλευρές ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρηθούν τα νόμιμα και τονίζει προς τους συναδέλφους ότι οι προτεραιότητες της άμεσης αντιμετώπισης των οξυμμένων προβλημάτων δεν επιδέχονται αναβολή ή καθυστερήσεις και προέχει η άμεση ανάδειξη προεδρείου στην Ένωση.

 

Η γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ είναι σαφής και εφαρμόστηκε πριν από δύο χρόνια κατά την συγκρότηση του προηγούμενου ΔΣ.

 

Η διαμάχη που ανέκυψε, ως ήσσονος σημασίας ζήτημα, αποτελεί περιττή πολυτέλεια.

Το μείζον θέμα αυτή τη στιγμή, επειδή ακούγονται πολλά, είναι να τιμήσουμε όλοι μαζί τον πολιτισμό της απλής αναλογικής και να προασπίσουμε τη νομιμότητα.

 

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Subscribe in a reader Facebook page Follow me