Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Το δις εξαμαρτείν

 

 

Σύννεφα σκιάζουν τις διαδικασίες για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Οι συνεννοήσεις έστω και «στο πόδι» που προηγήθηκαν μεταξύ ορισμένων παρατάξεων από προχτές, ενόψει της σημερινής συνάντησης, επιβεβαιώθηκαν  κατά τη συνεδρίαση αφού εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία δεν το έκρυψαν.

 

Τελικά όμως, στην πρώτη ψηφοφορία για τη συγκρότηση του προεδρείου της Ένωσης υπήρξαν για τη θέση προέδρου οι υποψηφιότητες των συναδέλφων Π. Σόμπολου και Δ. Τρίμη που συγκέντρωσαν από τρεις ψήφους ο καθένας ενώ υπήρξαν και πέντε λευκά.

 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ οφείλει να επαναλάβει ότι το μείζον θέμα αυτή τη στιγμή, επειδή ακούγονται πολλά, είναι να τιμήσουμε όλοι μαζί τον πολιτισμό της απλής αναλογικής και να προασπίσουμε τη νομιμότητα.

 

Η λύση είναι αντιπροσωπευτικό, ενωτικό και οπωσδήποτε λειτουργικό προεδρείο, που δεν επιδέχεται ερμηνείες οι οποίες φαίνεται να βολεύουν περιστασιακές πλειοψηφίες.

 

Οι προτεραιότητες της άμεσης αντιμετώπισης των οξυμένων προβλημάτων, δεν σηκώνουν αναβολή ή καθυστερήσεις. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε οι πρωταγωνιστές της κρίσης στην ΠΟΕΣΥ να συνεχίσουν το … έργο τους και στην ΕΣΗΕΑ.

 

 

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Subscribe in a reader Facebook page Follow me