Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Ψύχραιμη απάντηση σε μια οργισμένη ανακοίνωση 

 

 

Χρειάστηκε να «πικραθεί» ο Πάνος Σόμπολος, επειδή η Κ.Ε.Δ. γνωρίζει και απλή αριθμητική και επομένως η Συσπείρωση-Δούρειος Τύπος είναι η πρώτη σε ψήφους παράταξη στην ΕΣΗΕΑ (έτσι δικαιούται να είναι η πρώτη επιλογή για την εκλογή προέδρου), για να παραδεχθεί δημοσίως ότι η παράταξη «Δημοσιογράφοι για τη δημοσιογραφία» δεν διαφωνεί καθόλου και σε τίποτα με τα τέσσερα σημεία που έχει θέσει ως προϋπόθεση η Κίνηση μας.

 

Χαιρόμαστε διότι ήδη η πρόταση μας έχει πλέον τη σχετική πλειοψηφία (6-5) στο διοικητικό συμβούλιο. Συνεπώς, ο συνάδελφος Πάνος Σόμπολος είναι προς το παρόν ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος. Αντί να μας κατηγορεί ότι δήθεν σαμποτάρουμε τη συγκρότηση προεδρείου, περιμένουμε να μας επαινέσει διότι απαιτούμε εκτός από Αντιπροσωπευτικό και Αναλογικό, να είναι Ενωτικό και λειτουργικό. Σκέφτεται τίποτα καλύτερο;

 

(Δεν παραγνωρίζουμε το υπαρκτό γεγονός ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση διαπιστώθηκε σχετική πλειοψηφία 8-3 υπέρ της συγκρότησης αντιπροσωπευτικού προεδρείου χωρίς καμία δέσμευση των…αξιωματούχων.

 

Εμείς ευθαρσώς δηλώσαμε και επιμένουμε ότι δεν επιθυμούμε να μετέχουμε σε τέτοια πλειοψηφία, γιατί διαλέγουμε να υποστηρίξουμε τους άνεργους, τους εργαζόμενους στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, τη δεοντολογία, το αγγελιόσημο και τους συνταξιούχους).

 

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συναδέλφους μέλη της ΕΣΗΕΑ, οι οποίοι ψήφισαν τις άλλες δύο παρατάξεις: Ρωτήστε αυτούς που ψηφίσατε, πού και γιατί διαφωνούν; Γιατί δεν θέτουν σε ψηφοφορία την πρόταση μας; Γιατί αρνούνται οποιαδήποτε συγκεκριμένη δέσμευση; Μόνο για σκέτες καρέκλες ενδιαφέρονται;

 

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

 

Subscribe in a reader Facebook page Follow me