Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

       Χλιαρά – Χλιαρά…

 

Η απαράδεκτη, χλιαρή αντίδραση στην οποία παγίδευσαν την πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α., η Συσπείρωση και άλλοι «αριστεροί» εκδίδοντας ανακοίνωση-σούπα για την κατάργηση των εργασιακών κατακτήσεων (Σ.Σ.Ε., Ο.Τ.Ο.Ε. κλπ.), είναι ξεκάθαρη αβάντα στο κράτος Αλογοσκούφη.

Η Κ.Ε.Δ. διαφωνεί, καταγγέλλοντας όλες αυτές τις μεθοδεύσεις και επισημαίνει:

Οι μεσαιωνικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση της «Ν.Δ.» για την εργασία, την ασφάλιση και τον συνδικαλισμό, και οι οποίες έρχονται «γάντι» στην εργοδοτική αυθαιρεσία και απληστία (Τράπεζες, Σ.Ε.Β., Πολυκαταστήματα, Μ.Μ.Ε. κλπ.) έχουν σαν εξέλιξη το χτύπημα στο πρόσωπο του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε., την κυβερνητική και διακομματική ανοχή στο σκάνδαλο «THE MALL», με ότι αυτό συνεπάγεται, την υπονόμευση της Ο.Τ.Ο.Ε. ως φορέα ενιαίας έκφρασης των τραπεζοϋπαλλήλων, κι ένα σωρό που έρχονται.

Ο εντοπισμός, το 2006, με την ανακοίνωση της Ε.Σ.Η.Ε.Α., μιας πολίχνης στην Ολλανδία, ως βασικού υπεύθυνου για τις εξελίξεις αυτές και η αναδρομή σε ευθύνες της τελευταίας δεκαετίας, αποπροσανατολίζουν σαφώς σήμερα την κοινή γνώμη για τις τεράστιες ευθύνες του νεοφιλελεύθερου μοντέλου, το οποίο επιβάλλει η επιλογή «Φλας Δεξιά» και όσοι το ακολουθούν και στρίβουν.

To μεσημέρι της Πέμπτης άλλωστε, στην Ένωση των Ανταποκριτών, ο κ. Αλογοσκούφης το δήλωσε, όταν ρωτήθηκε για τη στάση Τραπεζών και Σ.Ε.Β.

Αλλά η ανακοίνωση της πλειοψηφίας της Ε.Σ.Η.Ε.Α. έχει εντοπίσει τους ενόχους: την Λισσαβόνα, το Μάαστριχτ και τα τοπικά σύμφωνα απασχόλησης του ’98.

Αυτά και μόνο…  Όπως ακριβώς και ο κ. Αλογοσκούφης…

Ύστερα, έχουν μούτρα να κάνουν και μομφές!!

Αλλά ποιος τ’ ακούει όλα αυτά την ώρα που όλοι τρέχουν για τα κινητά…

 

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Subscribe in a reader Facebook page Follow me