Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Τσιμπήσανε το καλαμπόκι και βγάλανε το βίντεο

 

Σε εικονική πραγματικότητα  μετατρέπουν την υπόθεση με το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ. Η "Συσπείρωση - Δούρειος Τύπος" ζητάει τη καθαίρεση του προέδρου του ΤΣΠΕΑΘ. Οι "Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία" προτείνουν τη δίωξη "παντός υπευθύνου" (άρα και του προέδρου του ΤΣΠΕΑΘ) με αγωγές κλπ. Ό, τι ακριβώς βολεύει την κυβέρνηση και την εργοδοσία για να μαζευτεί το θέμα.

Στην συνάντηση του Δ.Σ. με τον πρόεδρο του ΤΣΠΕΑΘ στην ΕΣΗΕΑ, η "Συσπείρωση - Δούρειος Τύπος" έκανε ό, τι μπορούσε για να μην ενημερωθούμε για το τι ακριβώς έχει γίνει. Αμέσως μετά και ενώ περιμένουμε ακόμη τα στοιχεία, πρότειναν "την καθαίρεσή του".

 

Στη σημερινή έγγραφη απολογία του για παράβαση καθήκοντος μετά από έγκληση των Δ. Τσαλαπάτη, Κ. Μπετινάκη, ο Γ.Γ της ΕΣΗΕΑ ισχυρίζεται (το πρωτοφανές) ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση του Δ.Σ. να ...εφαρμόσει την απόφαση του Δ.Σ.

Η απόφαση όμως (πρόταση Τσαλαπάτη – Μπετινάκη) προβλέπει:

1.    Να ανατεθεί σε ελεγκτικό μηχανισμό (αδιάβλητο και με κύρος) η αποτίμηση της αξίας του ομολόγου και η καταγραφή της διαδρομής που ακολούθησε από την έκδοσή του μέχρι σήμερα.

2.    Να συσταθεί επιτροπή από πανεπιστημιακούς με ειδίκευση στα συγκεκριμένα θέματα για την υποστήριξη της συγκεκριμένης διεκδίκησης της επιστροφής των χρημάτων, καθώς και τη μελέτη της διασφάλισης των πόρων των Ταμείων.

 

Η ΚΕΔ έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή: " Το τσουνάμι με ομόλογα της αρπαχτής, που αποκαλύπτει τις κυβερνητικές προθέσεις για την περιουσία των ασφαλιστικών Ταμείων, πλήττει ήδη και το ασφαλιστικό σύστημα των εργαζομένων στον Τύπο και τα ΜΜΕ."

 

Αναδείξαμε έτσι, τον κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης που υπηρετείται τώρα από τη σύμπλευση "Συσπείρωσης" και "Δημοσιογράφων για τη Δημοσιογραφία".

Με την αποψινή τροπολογία Αλογοσκούφη – Τσιτουρίδη στη Βουλή, τα ασφαλιστικά ταμεία παραδίδονται σε τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρίες. που μαζί με τα αποθεματικά θα κουμαντάρουν  και τα ακίνητά τους.

Επειδή κινδυνεύουμε να χάσουμε κι άλλα, η εφαρμογή αυτής της απόφασης του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ είναι μονόδρομος. Η απόδειξη του πόσο πόνεσε αυτή η πρότασή μας, είναι το βίντεο – απάτη που κυκλοφόρησε από το "forum στα ΜΜΕ" και οι αιματηρές προσπάθειες με δήθεν επαναστάτικές κορώνες, να μην εφαρμοστεί.

Τσιμπήσανε το καλαμπόκι και βγάλανε το βίντεο...

 

 ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

 

Subscribe in a reader Facebook page Follow me