Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Υπόψη κας Μ. Αντωνιάδου – κ. Σ.Καπάκου
  Η  περιφορά ενός κειμένου-μνημονίου για την παράδοση του ΕΔΟΕΑΠ στο καρτέλ της ενημέρωσης και οι διαδοχικές συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, χωρίς νόμιμη συγκρότηση, ώστε να εξυπηρετηθεί ο σκοπός σας προκαλούν - ταυτόχρονα και με τις προσωπικές ευθύνες σας-  εύλογα ερωτήματα.
Ιδιαίτερα όταν διακυβεύονται ζωτικής φύσης ζητήματα του δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και το δικαίωμα της κοινής γνώμης για την ενημέρωση, με την  κυβερνητική και επιχειρηματική χειραγώγηση σε εξέλιξη.
Καθίσταται σαφές ο τι τα παραδίδετε όλα στους χορηγούς της καρέκλας σας. 
Προφανώς αυτό ήταν και παραμένει και το στοίχημα της συνεργασίας σας. 
  Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ θα έπρεπε μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης  να είναι η συγκρότηση σε σώμα, ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο.
  Η ΚΕΔ και ο εκπρόσωπος μας στο ΔΣ έχουν επανειλημμένα επισημάνει τις ευθύνες σας και για το ζήτημα αυτό και σε καμία περίπτωση δεν θα νομιμοποιήσουμε εκτροπές
  Επιμένουμε και στις θέσεις που έχουμε διατυπώσει δημόσια για τη συγκρότηση του προεδρείου. Υπάρχει πλειοψηφία.  Να μοιραστούν τις καρέκλες μεταξύ τους.
Ηδη έχει διαμορφωθεί στο ΔΣ συσχετισμός 5 συμβούλων  που ψήφισαν την Πρόεδρο μειοψηφίας και στην οποία είχε επιλεγεί από την αρχή να προσκολληθεί εκ μέρους της Συσπείρωσης και ο 6ος ως ΓΓ.  Και ήδη στα χαρτιά είσθε 5+1.    
 Τώρα το γεγονός  ότι οι αποφάσεις είναι προκάτ, αφού λαμβάνονται σε άλλα κέντρα και ορόφους της Ακαδημίας 20 και κατόπιν μεταφέρονται στην ΕΣΗΕΑ, είναι επίσης κάτι που δεν κρύβεται.
  Είναι  τέτοια η αγωνία και η βιασύνη σας να τελειώνετε τον ΕΔΟΕΑΠ της ζωής μας και να στήσετε τον ΕΔΟΕΑΠ του Κυριακόπουλου, που δεν  μπορείτε να κρυφτείτε.
  Είναι και κάποιοι δίπλα σας που έχουν κληθεί σε απολογία από τις δικαστικές αρχές οι οποίοι βιάζονται περισσότερο μην αρχίσει ο έλεγχος για ισολογισμούς και αγγελιόσημο και στον ΕΔΟΕΑΠ.    
  Οφείλουμε να επαναλάβουμε προς πάσα κατεύθυνση ακόμη και σε  τέως και νυν λαγούς των εργοδοτών και των Τραπεζών με δύσοσμο παρελθόν στο Ταμείο, ότι σε μας δεν θα βρείτε συνενόχους ή άλλοθι στις επιδιώξεις σας.
Από την Γραμματεία 
της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
Subscribe in a reader Facebook page Follow me