Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Όχι για το συμβόλαιο 

Καπάκου - Αντωνιάδου
με τον Κυριακόπουλο
 O εκπρόσωπος της ΚΕΔ στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και πρώην Α Αντιπρόεδρος  Δημήτρης Τσαλαπάτης σε δήλωση που κατέθεσε στo ΔΣ της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει: 
 
  "Η απόφαση για απεργία  έχει ληφθεί από την έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, όφειλε να την έχει υλοποιήσει εδώ και μήνες αλλά υπήρχε μία διαφορετική πλειοψηφούσα αντίληψη για το ζήτημα, που οδήγησε την πλειοψηφία του ΔΣ στο σημερινό της αδιέξοδο. 
  Κόψατε τον κλάδο στη μέση. Τώρα κάνετε πάλι  τα ίδια. 
  Είναι ανεπίτρεπτο τώρα πάλι να καλείτε τον κλάδο να απεργήσει με αίτημα  να εφαρμοσθεί η πρόταση Καπάκου που είναι στην ουσία η πρόταση των εργοδοτών, η οποία έχει συζητηθεί και στα υπόγεια του Μαξίμου.     
Η πρόταση Καπάκου-Αντωνιάδου είναι  πρόταση Κυριακόπουλου. Δηλαδή ψηφίζετε με 4-2 για να κάνετε απεργία επειδή δεν εφαρμόζεται η πρόταση των καναλαρχών για τον ΕΔΟΕΑΠ…
  Εμείς επιμένουμε στην θέση μας. Είμαστε, με  το πλαίσιο της γενικής συνέλευσης για να κρατήσουμε ανοιχτό τον ΕΔΟΕΑΠ της ζωής μας, απέναντι στην κυβέρνηση και στους εργοδότες, με τις ίδιες  παροχές, χωρίς σκόντο  για το εργοδοτικό κόστος στην ασφάλιση,  δίχως μειώσεις σε παροχές, φάρμακα, περίθαλψη, μισθούς και επικουρήσεις. ΕΔΟΕΑΠ που είναι για όλους τους συναδέλφους  αλλά και με τους άνεργους και τους απλήρωτους και τους συνταξιούχους μέσα στο Ταμείο, με σεβασμό στις ΣΣΕ και στο αυτοδιοίκητο". 
  Συμμετέχουμε στην απεργία αλλά με το πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.  Όχι με το συμβόλαιο που έχουν παραχωρήσει Καπάκος - Αντωνιάδου στον Κυριακόπουλο.
Subscribe in a reader Facebook page Follow me