Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

              Δημοσιογράφοι 

             χωρίς ταυτότητα
     και λιτανεία στον Μητσοτάκη
Αφού διαλύει τον ΕΔΟΕΑΠ η σύμπραξη Αντωνιάδου-Καπάκος-Διόγος-Γυπάκη-Αγάτσα-Μαζανίτης στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, διαλύουν  και την Ένωση, προφασιζόμενοι «εκδημοκρατισμό».
 Αποφάσισαν σήμερα τροποποίηση του καταστατικού -από το παράθυρο- καταργώντες τις ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ..
 Οι νέες ταυτότητες που θέλουν να φτιάξουν και τις οποίες θα πλρώνουν τα μέλη, θα ανανεώνονται κάθε δύο χρόνια και θα είναι ως ένα είδος απογραφής ώστε να διαγράφουν όποιον δεν γουστάρουν…
  Την ίδια ώρα που δεν τολμούν να διαγράψουν εκδότες, εργοδότες, βαρόνους του σταρ σύστεμ, αφού μερικοί απ΄αυτούς είναι τα αφεντικά τους στο REAL, το ΔΟΛ, τον ΑΝΤ1, το ΣΚΑεΙ και το ΣΤΑR.
  Για να τελειώνουν με τους «ενοχλητικούς» ανέργους, απλήρωτους και τους συνταξιούχους, επειδή χωρίς λεφτά ουδείς θα έχει να πληρώσει συνδρομή στην ΕΣΗΕΑ.
  Οι απλήρωτοι δουλεύουν απροστάτευτοι και οι συνταξιούχοι ήδη έχουν αφεθεί στη μοίρα τους με κομμένα φάρμακα και χωρίς επικουρήσεις, όπως όλοι οι ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ.
  Την πρόταση για όλα αυτά, έκανε στο ΔΣ η κα Αγγελική Γυπάκη που παραμένει μέλος του σωματείου, ενώ έχει καταγγελθεί και έχει αποδεχθεί ότι είναι τακτική υπάλληλος στο Δημόσιο- ασυμβίβαστο με το καταστατικό και της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΑΕΠ
  Το σχέδιο αυτό έχει την επωνυμία «εκδημοκρατισμός της ΕΣΗΕΑ» και δεν θα πέρναγε αν δε ψήφιζε κι ο Καπάκος που είναι πλέον συνεργός της Αντωνιάδου σε όσα διαπράττουν οι έξι πρόθυμοι της ΕΣΗΕΑ.
  Στο πλευρό τους έχουν και τον δικηγόρο γνωστό για τις γνωμοδοτήσεις του που οδήγησαν στο πρόστιμο των 170.000 ευρώ σε βάρος της ΕΣΗΕΑ για την υπόθεση με τα βάουτσερ των ανέργων.
 Σήμερα όμως, είχαν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απ΄ όπου έφαγαν -για μια ακόμη φορά- πόρτα για το αγγελιόσημο και τον ΕΔΟΕΑΠ, αλλά έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μπας και τους βάλει τα ψηφοδέλτια. Όλοι είναι σκυθρωποί, αλλά ο Καπάκος χαμογελά.
  ΥΓ. Αποκλείστηκαν από τη συνάντηση τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ προφανώς για να μην βρεθεί στην αναγκη ένας από τους πρόθυμους του ΔΣ, να στείλει email για τα πολιτικά φρονήματα αυτών που θα συναντούσαν τον πρόεδρο. Όπως ακριβώς είχε γίνει στην προηγούμενη συνάντηση.
Subscribe in a reader Facebook page Follow me