Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Προσφέρουν πρόθυμα υπηρεσίες
που δεν φαίνονται
στο « Πόθεν Έσχες»
  Δεν έχουν το Θεό τους οι ΈΞΙ πρόθυμοι στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ. Αμέσως μόλις διέρρευσε η κυβερνητική υπόκλιση στη διαπλοκή με την οριστική κατάργηση του «Πόθεν Έσχες» για τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ, έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες
 Την στιγμή που στα περισσότερα ΜΜΕ ο κόσμος εργάζεται δίχως να πληρώνεται, η ΕΣΗΕΑ με την ανακοίνωση της, θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι ακόμη και αν είναι «άνεργοι, εν επισχέσει ή απλήρωτοι» θα πρέπει να κάνουν δήλωση αλλά για την εξαίρεση των εργοδοτών τα μασάει.
  Η αλήθεια είναι είναι ότι με την τροπολογία στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο συμπληρώνεται η πρώτη δόση της εξαίρεσης που ίσχυε για τις εταιρίες ΜΜΕ που είναι εισηγμένες στα Χρηματιστήρια με το νόμο Παππά (ν 4339/2015).
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ" ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ "ΠΟΘΕΝ ΈΣΧΕΣ" ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ...
  Η ΕΙΤΗΣΕΕ (ή ένωση τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας) σε ανύποπτο χρόνο, είχε ζητήσει με προσφυγή της στο ΣτΕ, η οποία ωστόσο, απορρίφθηκε ως αβάσιμη από την Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου (165/2017), να μην καταθέτουν «πόθεν έσχες» τα μέλη της.
  Ισχυριζόταν η ΕΙΤΗΣΕΕ οτι η υποχρέωση αυτή πλήττει υπέρμετρα την ελευθερία της τηλεόρασης, την πολυφωνία, τον πλουραλισμό και την ενημέρωση!
  Επίσης, ισχυριζόταν ότι παραβιάζει το δικαίωμα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, του ιδιωτικού βίου και της ασφάλειας των υπόχρεων και των οικογενειών τους!
  Ακόμη, υποστήριζε πως δήθεν υπήρχε εξ αυτού κίνδυνος για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων ΜΜΕ!..
  Και τώρα ήρθε η… ανάπτυξη τύπου Άδωνι με τον.. «αριστερό» Καπάκο της συνδικαλιστικής διπλοθεσίας, την Μαρία της… καταλλαγής και τα άλλα… στο ίδιο νομοσχέδιο.
  Άλλωστε αυτοί μόνο βρήκαν θετικά στοιχεία στο δόγμα Βρούτση και δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν για απεργία…
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
Subscribe in a reader Facebook page Follow me