Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

 

Αυτοτελή Ταμεία

ή

«Μαγγίνας αλά κάρτ»!...

 

 

Τη στιγμή που οι δημοσιογράφοι και όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε. δίνουν την πιο κρίσιμη μάχη των τελευταίων δεκαετιών για τη σωτηρία των ταμείων τους, κάποιοι ανεγκέφαλοι του χώρου, εξακολουθούν να αλείφουν βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης.

 

Όταν ενεργοποιείται όλος ο κλάδος, όταν αποφασίζονται απεργιακές κινητοποιήσεις (24ωρες απεργίες, στάσεις εργασίας), όταν σχεδιάζεται επικοινωνιακή πολιτική για την ενημέρωση της κοινής γνώμης, όταν πρέπει όλοι μαζί να αποκρούσουμε την επίθεση της κυβέρνησης στα ασφαλιστικά μας ταμεία, κάποιοι επιλέγουν ως στόχο τους συναδέλφους τους στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α., προσδοκώντας παραταξιακά οφέλη.

 

Δεν καταλαβαίνουν ότι την ώρα της μάχης, αν διασπάσεις το μέτωπο ουσιαστικά ενισχύεις τον εχθρό;  Και εχθρός είναι η Κυβέρνηση.

Οι ανεγκέφαλοι του χώρου αναλώνουν όλη την ενεργητικότητά τους με επιθέσεις στις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

 

Προτείνουν όμως στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και όλους τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε. να πάρουν αλά καρτ από το menu του κ. Μαγγίνα.  Λένε όχι στην ενοποίηση της κυβέρνησης αλλά ναι σε μια άλλη ενοποίηση!...

 

Αδυνατούν άραγε να καταλάβουν τη σύγχυση που δημιουργούν έτσι στον κλάδο αλλά και στην ευρύτερη κοινή γνώμη;  Αδυνατούν να καταλάβουν ότι τώρα η μάχη δίνεται για την διατήρηση της αυτοτέλειας του Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ., του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π., του Τ.Α.Τ.Α., του Τ.Α.Ι.Σ.Υ.Τ. και των άλλων ταμείων καθώς και τη διατήρηση των πόρων τους; 

 

Την πιο κρίσιμη ώρα της μάχης χάνουν τον στόχο, το πρωτεύον και ασχολούνται με τα δευτερεύοντα.  Δηλαδή, αυτοκτονούν…  Και θέλουν να πάρουν τον κλάδο στο λαιμό τους…

 

Σωστά στην απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. της 3-12-2007 αναφέρεται: «Το θέμα της ένταξης στο Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ. κάποιων κατηγοριών μισθωτών που δουλεύουν στην ενημέρωση και μόνο, πρέπει να εξεταστεί μετά από την αποτροπή της κυβερνητικής επίθεσης εναντίον των Ταμείων μας και αφού υπάρξουν οι απαραίτητες αναλογιστικές μελέτες όπως προβλέπει και η απόφαση του 4ου Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.ΣΥ.»

 

Ενότητα, δράση και όλοι μια γροθιά απέναντι στην κυβερνητική επίθεση που επιδιώκει τη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων μας.

 

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

 

Subscribe in a reader Facebook page Follow me