Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Κάνουν σάκο του μποξ
την δοκιμαζόμενη
δημοσιογραφία 
  Αποτελεί κατάπτυστη ενέργεια το τηλεοπτικό κατασκεύασμα του Σύριζα με το οποίο στοχοποιεί  τους δημοσιογράφους. 
  Κατώτερη των περιστάσεων όμως είναι ΣΚΟΠΙΜΑ και η αναιμική επιστολή, δήθεν απάντηση, της σύμπραξης Σύριζα-ΝΔ που συνθέτει την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.   
 Έχουν  καθιερώσει καθεστώς υποταγής  της ΕΣΗΕΑ  και του ΕΔΟΕΑΠ στα εργοδοτικά κέντρα   με γενικό και ειδικό   γραμματέα με προέλευση το Σύριζα, την Πρόεδρο  από τα «υπόλοιπα» της Πολιτικής Άνοιξης και άλλους τρεις παρατρερχάμενους για να λένε ναι και να έχουν σίγουρο τον μισθό τους διορισμένοι, ως παλιά ρουσφέτια, στην ΕΡΤ, τον ΕΟΤ και άλλους  εργοδότες.
 ‘Εχουν παραδώσει τον κλάδο στο διασυρμό και την ανέχεια και κάνουν όλα τα παιχνίδια της διαπλοκής.
 Τα τρολ της προηγούμενης περιόδου με εκτελέσεις χαρακτήρων, το ζεστό πολιτικό χρήμα σε ΜΜΕ και το διαδίκτυο  και η… αριστερή πρόταση για  ενημέρωση υπό αναστολή, με δημοσιογράφους-φαντάσματα σε εφημερίδες   είχαν από την αρχή τις ευλογίες Καπάκου-Αντωνιάδου. 
  Η αλήθεια όμως, η διαφάνεια και ο κοινωνικός έλεγχος είναι στοιχεία της Δημοκρατίας και δεν υπάρχει ενημέρωση  με κηδεμόνες.
 Πολιτικό σύστημα, εργοδότες, διαφημιστές, κυβερνήσεις, ΕΣΗΕΑ  αλλά και κόμματα μέσα ή στις παρυφές  της εξουσίας τα φορτώνουν διαχρονικά  όλα  στους δημοσιογράφους, εργαζόμενους, απλήρωτους, ανέργους. ανασφάλιστους, συνταξιούχους. 
 Εργαλείο του συστήματος παραμένουν  βέβαιοι κάποιοι  αστέρες και κομματικά εγκάθετοι. 
  Κάνουν σάκο του μποξ την δοκιμαζόμενη δημοσιογραφία για να μένει στο σκοτάδι η κοινή γνώμη.
           Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
Subscribe in a reader Facebook page Follow me