Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Κι έχουν μούτρα
Να μιλάνε για Πλατεία

 Αυτό θα πει  συνέπεια αριστερά.
 Πρώτα βρίζουν, γράφουν ψέματα ότι δήθεν βάζει πλάτη ο Τσαλαπάτης για ό,τι συμβαίνει και μετά κάνουν την δεύτερη κωλοτούμπα στην εφημερίδα τους.
  Βαφτίζουν λοιπόν  τους συνεργάτες τους, για να ξεπλύνουν τα χέρια τους από την ντροπή που συνεργάζονται με τους εκλεκτούς του  ΓΑΠ  και του μνημονίου, αντιστασιακούς ώστε   να μπορούν να εμφανισθούν το βράδυ στην  πλατεία.

  Διαβάζουμε λοιπόν στη σημερινή «Αυγή»   για το νέο ΔΣ της ΠΟΕΣΥ που συγκροτήθηκε  αμέσως μετά το συνέδριο των μηχανισμών με μία δεξιά (την έκτη)  ψήφο από τον Βόλο (Ασβεστάς), ώστε να αρχίσει αμέσως τις τυφλές απεργίες και ό,τι κάτσει

  Η μηχανή όμως είχε στηθεί από καιρό στα παρασκήνια  αλλά και πάλι χρειάσθηκε  η μαϊμού στην καταμέτρηση,με το Τρίμη να κάνει κουμάντο στην Εφορευτική, και την κρίσιμη ώρα να βγουν και μερικοί φάκελοι με ψηφοδέλτια «καβάντζα» από το πρεβάζι του παραθύρου και τα σκουπίδια στην αίθουσα του τρίτου ορόφου της ΕΣΗΕΑ.

  Μαθαίνουμε έτσι από το σημερινό δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας για την… αντιστασιακή δράση του γενικού της ομοσπονδίας, που ο οικονομικός του απολογισμός ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΘΗΚΕ από τα μέλη της ΕΣΗΕΑ όπου ήταν ταμίας στο προηγούμενο συμβούλιο, και ο οποίος διώχθηκε, λέει στη διάρκεια  της δικτατορίας .

  Να μην βιαστούμε να πούμε συγχαρητήρια για την αντιστασιακή του δράση . Θα
περιμένουμε με αγωνία να την επιβεβαιώσει ο ίδιος Εμείς μένουμε μ΄όσα γράφει στη «Τελευταία Παρτίδα» ο  αείμνηστος Λυκούργος Κομίνης.

  ΟΛΑ  αυτά βέβαια  συμβαίνουν στις σελίδες της συγκεκριμένης εφημερίδας για να μην δημοσιεύσει την απάντηση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων στο -δια χειρός Τρίμη, ή της γνωστής συνεργάτιδας του-στημένο ρεπορτάζ που έλεγε ψέματα ότι δεν έγινε ΔΣ στην ΕΣΗΕΑ, δήθεν για να μην αποφασισθεί απεργία στο Έθνος και  άλλα τέτοια ψέματα. Η αλήθεια περιλαμβάνεται με ντοκουμέντα στην επιστολή της ΚΕΔ που δεν τόλμησε να δημοσιεύσει η Αυγή.

 Την δημοσιεύουμε όμως εμείς, αφού εκείνοι ως δήθεν αριστεροί την…… έκοψαν.


Προς
την εφημερίδα «ΑΥΓΗ»
Ενταύθα

    Στο σημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ δημοσιεύεται ανυπόγραφο ρεπορτάζ-σχόλιο υπό τον τίτλο «Πλάτη στους εργοδότες από ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ» για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
    Ο συντάκτης σας όμως ξέχασε –ή δεν θέλησε να αναφέρει– ότι στη συνεδρίαση αυτή δεν παραβρέθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία (υποστηριζόμενος για αναλογικό προεδρείο, κατά δήλωση τους από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ) Δημ. Τρίμης, που ασφαλώς θα ψηφιζόταν από του 6.
    Έτσι η έκκληση του προεδρεύοντος να υποβληθούν υποψηφιότητες απέβη άκαρπη και η συνεδρίαση έληξε εκεί.
    Γνωρίζετε βέβαια ότι στη συνεδρίαση δεν μπορεί να συζητηθεί τίποτα άλλο, ώστε να ληφθούν άλλες αποφάσεις, όπως αναφέρει στη γνωμοδότησή του ο διακεκριμένος εργατολόγος, πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ, Αντώνης Ρουπακιώτης  (Α.Π. ΕΣΗΕΑ 1522/19-7-07), σε απάντηση παλαιότερου σχετικού ερωτήματος, που του είχαν υποβάλει οι συν. Δ. Τρίμης, Α. Νταβανέλλος και Ν. Φίλης. Διαφορετικά θα μπορούσαν να συζητηθούν διεξοδικά στη συνεδρίαση και  τα προβλήματα που αφορούν το ΕΘΝΟΣ, τον ΔΟΛ, την SPORTDAY, το ALTER, τους Ρ/Σ ΚΟΚΚΙΝΟ 90,2, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΕΡΤ, FLASH κ.λπ.
  Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση, από την ΚΕΔ εκδόθηκε και η ακόλουθη ανακοίνωση, που βεβαίως η ΑΥΓΗ φρόντισε να τη στερήσει κι αυτή από τα μέλη μας-αναγνώστες της.

Οι ΔΗΘΕΝ αριστεροί της ΕΣΗΕΑ και οι Βαρώνοι

  Δηλώνουν αριστεροί, αγωνιστές και επαναστάτες, αλλά αρνούνται να συγκροτήσουν Προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ αφήνοντας τον κόσμο έρμαιο στην εργοδοτική αυθαιρεσία του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Ψυχάρη και της Κυβέρνησης.

  Είναι η παρέα Τρίμη- Νταβανέλλου, με ολίγον δόγμα και γιαλαντζί αντιεξουσιαστές, που επιλέγει τη συνταγή δήθεν μετωπικής με τους εργοδότες και στην ουσία μαγειρεύει τυφλές απεργίες,τορπιλίζοντας κάθε προοπτική επίλυσης των προβλημάτων και αποτροπής των απολύσεων, που συνεχίζονται.

  Με το τρόπο αυτό αφήνουν ακυβέρνητη την Ένωση, αφού και στη σημερινή σύγκληση από τον προεδρεύοντα για συγκρότηση σε σώμα, αρνήθηκαν να γίνει Προεδρείο αν και έχουν πλέον ολοφάνερα την πλειοψηφία..

  Στο δρόμο που χάραξαν από το προηγούμενο ΔΣ στην ΕΣΗΕΑ, οδηγούν τον κλάδο σε ατομικές συμβάσεις., νέες μειώσεις μισθών, περικοπές στις συντάξεις και την περίθαλψη στο δρόμο για το ΙΚΑ.

  Ο,τι ακριβώς θέλουν να περάσουν οι βαρώνοι και η διαπλοκή.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
Subscribe in a reader Facebook page Follow me