Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Trimis and Associates

  Ο τύπος είναι στην ΕΣΗΕΑ με αποστολή και ξαφνικά το παίζει Αλιέντε για να θολώσει τα νερά και να κάνει την βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει.
  Δεν εξηγείται αλλιώς το παραλήρημα και το θράσος Τρίμη που με σημερινή κατάληψη στο site της ΕΣΗΕΑ, παραμυθιάζει τον κλάδο με προσωπική δήλωση ποταμό, με ένα σωρό ψέματα.
  Η μοναδική αλήθεια είναι ότι και μ αυτό προσπαθεί να διασπάσει μαζί με τους συνεταίρους του, την ΕΣΗΕΑ, ώστε να περάσουν αυτά που συμφώνησε στις απανωτές μυστικές συναντήσεις με τους εργοδότες (μαζί με την ευλαβή γενική γραμματέα του).

  Έτσι όπως ακριβώς συμφώνησαν:

#  Ο ΔΟΛ μειώνει ξανά 20% τους μισθούς πάνω από τα 1200 ευρώ.

#  Μετά από μήνες και μήνες ανοχή και απλήρωτους τους εργαζόμενους κάνει απεργίες τώρα στην Ελευθεροτυπία

#  Συνεχίζει απεργίες μαιμού στα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά που παρά την κινητοποίηση των συντακτών παίζει πρόγραμμα , έργα και διαφημίσεις

#  Το ίδιο και στον Αλτερ

#  Στη συγχώνευση του MEGA με το STAR και ότι αυτή κουβαλάει δεν λέει κουβέντα

#   Κάνει το κορόιδο για τις απολύσεις στο ΄Εθνος, στα Οικονομικά φύλλα, στα ιδιωτικά ΜΜΕ, στα αθλητικά και στις ατομικές συμβάσεις που υποχρεώνονται να υπογράφουν οι συνάδελφοι.

#   Ευθύνεται για την τροπολογία έγκλημα στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ τα δημοτικά ΜΜΕ και την ΓΓΕ, που κάνει τους δημοσιογράφους δημόσιους υπάλληλους με μισθολόγιο και εφεδρεία.

#   Ετοιμάζει προσφυγή στον ΟΜΕΔ για να βρεί άλλοθι και να κοπούν οι μισθοί στα σίγουρα και να χαθούν τα θεσμικά στις ΣΣΕ όπως ζητούν οι εργοδότες.

#   Δεν λέει κουβέντα και για τις νέες περικοπές στις συντάξεις .

#   Βάζει πλάτη για να μπούν από το παράθυρο στον ΕΔΟΕΑΠ ετερο-επαγγελματίες τεχνικοί και άλλοι με υπόγειες συνεννοήσεις και συμφωνίες που είναι σε εξέλιξη.

  Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η εταιρία trimis and associates  τα βγάζει τα λεφτά της.



Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Subscribe in a reader Facebook page Follow me