Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

  Σε παρασυναγωγή  κεκλεισμένων των θυρών μαγειρεύουν εισηγήσεις και προετοιμάζουν απο τώρα τα αποτελέσματα ψηφοφορών για τυφλές απεργίες διαρκείας στην ΕΣΗΕΑ.
   Το γεγονός καταγγέλλει με επιστολή της στο ΔΣ η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων και θέτει ζήτημα και για το νομικό ένδυμα με το οποίο συσκευάζει η παρέα Τρίμη τα αίσχη της:

 
Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Υπόψη Γεν. Γραμματέας
κ. Μαρίας Αντωνιάδου
 
        Μετά τα αποκαλυπτήρια της παρασυναγωγής που είναι σε εξέλιξη στην Αίθουσα του 5ου ορόφου υπό την καθοδήγηση γνωστής συνιστώσας του «ΣΥΡΙΖΑ» δια του εκπροσώπου της κ. Νταβανέλλου, (ήδη υπό δικαστική έρευνα), είναι επιεικώς απαράδεκτο να σπεύδετε να καλέσετε μέλη του Δ.Σ. να παραστούν, ώστε να νομιμοποιηθεί μια διαδικασία που ουδείς γνωρίζει τι συζητάει, αλλά είναι φανερό τι επιδιώκει.
        Το γεγονός ότι σ’ αυτή συμμετέχει και δικηγόρος της Νομικής Υπηρεσίας της Ένωσης καθιστά το ζήτημα ακόμη χειρότερο, διότι επιχειρείτε να βρείτε και νομική κάλυψη, γεγονός που καθιστά το εγχείρημα περισσότερο ύποπτο.
        Είναι τραγικός ο κατήφορος που έχετε επιλέξει και ως συνιστώσα του συστήματος Τρίμη   για την απαξία της ΕΣΗΕΑ, όταν υπάρχουν ζητήματα ζωής και θανάτου για όλους μας.

Φτάνει πια με τις παρανομίες σας.


Από τη Γραμματεία της

Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Subscribe in a reader Facebook page Follow me