Κι όμως είναι (λέει)
σύμπτωση
1. Μ ε αντάλλαγμα προσλήψεις ΤΡΙΩΝ ημετέρων του στην ΕΡΤ, το σύστημα Τρίμη στην ΕΣΗΕΑ, βάζει τώρα πλάτη στη διοίκηση ΚΑΙ στην κυβέρνηση, μήπως και περάσει στα μαλακά η σφαγή των 103 συμβασιούχων δημοσιογράφων και τα όργια στην επιτροπή αξιολόγησης.
Το παιχνίδι θυμίζει αρκετά, το κόλπο με την γαλαζοπράσινη συνέντευξη της…… «αξιοκρατίας»
Τώρα η «πατέντα» ήταν ο συντελεστής βαρύτητας (30-70 %) τον οποίο «τσοντάριζαν» αυθαίρετα σε κάποια δήθεν μόρια, διευθυντές και παρατρεχάμενοι, για να κρατήσουν στην ΕΡΤ πρόσωπα, που από την αρχή είχε αποφασισθεί η παραμονή τους με ΠΛΉΡΗ ΔΙΑΎΓΕΙΑ.
Από νομιμότητα σκίζουν…..
2. Με εφορευτική επιτροπή μαϊμού, Κουμπιάδες και άλλοι διευθυντές- συνδικαλιστές στην ΠΟΕΣΥ στήνουν τις κάλπες για εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΑΠΕ.
Η συνταγή είναι δανεική από τις εκλογές της ομοσπονδίας, όπου βγάλανε μία έδρα, με ένα ψηφοδέλτιο, που τους έλειπε και το μάζεψαν από τα σκουπίδια.
Λεπτομέρεια που ενδιαφέρει: O πρόεδρος της εφορευτικής λέγεται, πάντα Τρίμης.
Και η κάτοχος της έδρας που βγήκε, όπως βγήκε στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, είναι συμβασιούχος στην ΕΡΤ που πέρασε την αξιολόγηση.
Κάτι συμπτώσεις , τρέλα……..
Από την Γραμματεία της
Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων