Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

«Πάρε το πουκάμισο σου

και  δρόμο σύντροφε…» 

 Πάει  ο καυμένος τρελάθηκε. Παίρνει όμως και τους δικούς του, στο λαιμό του…
  Τά 'χει χαμένα επειδή παρά την  πολιτική συμφωνία Τσίπρα-Σαμαρά, στην  οποία πρωτοστάτησε, δεν γίνεται νόμιμη συγκρότηση ΔΣ από τον "θίασο των έξι" στην ΕΣΗΕΑ. Έτσι - γνήσιος απόγονος του Λουδοβίκου - της Αριστεράς- χαρίζει καρέκλες στις άλλες παρατάξεις για να κατασκευάσει δήθεν αναλογικό προεδρείο, ώστε να μοιραστεί με άλλους, τις δικές του ευθύνες για το έγκλημα του, που   περιλαμβάνει:
# απεργίες-λουκέτα σε ΜΜΕ , αριστερές συχνότητες στο σφυρί και εναλλακτική ενημέρωση για εφημερίδες  σε κλίμα «Φλοράλ» Εξαρχείων, σε φόντο Τραπεζών και με επιδότηση – επίδομα επίσχεσης με το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ να κάνει το κορόιδο.
# με απολύσεις επιδημία, ΣΣΕ  οριστικά στο μπαούλο, ασφαλιστικά ταμεία και ΕΔΟΕΑΠ στο κόκκινο με παροχές και συντάξεις-φέρετρα.
# με χειραγώγηση της ενημέρωσης, και  δημόσια τηλεόραση σε μοντέλο Παντελή.

 Από την μια λοιπόν έβαλε χτες στις 13.00 το νεοφώτιστο συνεργάτη του από τον Αnt1,να προβάρει την καρέκλα του ταμία στον γραφείο του 6ου ορόφου, για  να τον ψήσει οτι έρχεται στα μέτρα του. Λες και υπάρχει εγκεκριμένος προϋπολογισμός από την γενική συνέλευση και  είναι πλάκα η τρύπα κάπου 900 χιλιάδες ευρώ στον ισολογισμό της ΕΣΗΕΑ, που βρωμάει άσχημα.
  Από τη  άλλη όμως,  με ανακοίνωση της παράταξης του, έβαλε ταφόπλακα στην απλή αναλογική, κάνοντας αβάντα στον Μιχελάκη που θέλει  να επιβάλλει πλειοψηφίες με 42% σε Δήμους και συνδικάτα, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, σε μοντέλο «μπότα Κεδίκογλου στην ΕΡΤ» και για την Ένωση.

 

  Δεν μας είπε βέβαια αν κάποιος  από τους συνεταίρους του, πήγε προχθές και στο αποχαιρετιστήριο  πάρτι του Mr Traa στη Φιλοθέη όπως είχε πάει, μέρα μεσημέρι και προσκύνησε στο γραφείο του ανθύπατου του ΔΝΤ για να πάρει το χρίσμα για πρόεδρος…
  Δεν έχει ανάγκη από άλλο άδειο πουκάμισο ο κλάδος σύντροφε Τρίμη. Ακόμη κι αν είναι  Βurberry… Άντε να πάς στο καλό. Μη… βοηθήσεις άλλο τον κλάδο. Φτάνει πια… Eίναι ώρα για άλλες πολιτικές στον κλάδο και στην ενημέρωση.

                                                                                                          
Από την γραμματεία της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων 

 

Subscribe in a reader Facebook page Follow me