Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

15000  ευρώ τον μήνα
για την αυλή της Μαρίας

 Το έργο «οι αυλικοί της Μαρίας» ανέβασε, σήμερα ο θίασος των έξη του προεδρείου στο ΔΣ της ένωσης αρχίζοντας προσλήψεις με τα ρέστα που έμειναν  ακόμη από τα αποθεματικά, ύστερα από τον τυφώνα Τρίμη.

  Με προκλητικό τρόπο,  σε μια συνεδρίαση θρίλερ από τις καταγγελίες της μειοψηφίας, οι 6 άρχισαν να μοιράζουν χιλιάρικα σε τρεις δικηγόρους, άσχετα αν έχουν ήδη άλλους δύο. Από τους καινούργιους:
# οι δύο είναι καθηγητές, που  θα παίρνουν μισθό αλλά θα κάθονται στα γραφεία τους   επειδή έχουν ήδη βεβαρημένο ωράριο και δεν προλαβαίνουν. Είναι αμφίβολο όμως  αν μπορούν να παραστούν ως καθηγητές στα δικαστήρια.
# ο τρίτος θεωρείται ρουσφέτι  που κάνει η πλειοψηφία, στο Σύριζα και είναι με υποσχετική  από  την ΕΠΗΕΑ.
# ο τέταρτος που συμπληρώνει την αυλή, είναι το ρετιρέ στη γραμματεία, που τού ‘χουν τάξει τη θέση του διευθυντή και κάνει ασκήσεις επί χάρτου με απολύσεις.

  Το πακέτο και για τους τέσσερις, ξεπερνάει τις 15000 τον μήνα, χωρίς να υπολογίζονται εργοδοτικές εισφορές και άλλες απολαβές, για
να κάνει μια κυρία την πρόεδρο και με τους άλλους πέντε της πλειοψηφίας, να κάνουν το τροχονόμο στις απολύσεις.
  Το deal  μάλλον θα κλείσει την άλλη εβδομάδα, επειδή οι καινούργιοι     παραστάτες, μπορεί να ζητήσουν  περισσότερα λεφτά.
  Η προχθεσινή ανακοίνωση για τον ΔΟΛ που ως  κείμενο - μνημείο πεσόντων ήταν έργο Τρίμη, αναμένεται να επαναληφθεί τώρα για το Βήμα FM, τον Πήγασο, τον Αlpha, τον Σκάι, την Εκκλησία, τα δημοτικά ραδιόφωνα και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, τώρα όμως και με νομικό ένδυμα.
  Τι να τους θέλουν όμως τόσους δικηγόρους;

  Τα λουλούδια στους ντενεκέδες της πλειοψηφίας χρειάζονται κηπουρούς.
Και τα 3 κόμματα που συγκυβερνούν στην ΕΣΗΕΑ, τους έχουν έτοιμους…


Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Subscribe in a reader Facebook page Follow me