Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

To χιούμορ χρειάζεται στην πολιτική
 Ανδρέας Ρουμελιώτης στον ΣΚΑΪ: "Έχω την αυθεντική ερωτική επιστολή της Μαγδαληνής στον Ιησού Χριστό"... 
 Την αποκάλυψη -που συγκλόνισε το πανελλήνιο- ότι έχει την αυθεντική ερωτική επιστολή προς τον Ιησού Χριστό έκανε το πρωί ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 στη Β2 Αθήνας ((Δήμοι Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας),  Ανδρέας Ρουμελιώτης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σήμερα’’.
  Αφού ολοκλήρωσε τη σοβαρή πολιτική του ανάλυση, ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και του enallaktikos.gr, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με το Βατικανό και τον Πάπα για να δωρίσει την επιστολή αυτή, έτσι ώστε η Ιταλία να πληρώσει ολόκληρο το χρέος της ύψους 1,4 τρις, το οποίο χρωστάει στους εξωγήινους...
Ο επι 25 χρόνια χρονογράφος-ευθυμογράφος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ο "Τσοπανάκος" της ΕΡΤ, εμπνευστής του enallaktikos.gr, δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ανδρέας Ρουμελιώτης είναι υποψήφιος στην Β2 Αθήνας (Δήμοι Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας) με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ΜέΡΑ25.
 Πρόκειται για την διαφορετική, εναλλακτική φωνή, των Media, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και από την ιστοσελίδα του. Τώρα, φιλοδοξεί να προσφέρει στον τόπο με την επίσης διαφορετική φωνή, της άλλης λύσης, του Γιάνη Βαρουφάκη.
  Πρόσφατα, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Άλλη Διάσταση στην ΕΡΤ. Εκεί, αφού έκανε τις σοβαρές αναλύσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, ο Ανδρέας τραγούδησε στο τέλος ένα τσιγγάνικο τραγούδι για τα αδέρφια μας στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και για τα μπαλαμά στους υπόλοιπους δήμους.
 
Ανδρέας Ρουμελιώτης: Ποιος αλήθεια είμαι εγώ και πού πάω σε 100 δευτερόλεπτα [VIDEΟ] 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me