Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

    Ταλαιπωρία για να φτάσεις 
   στο "κρυμμένο" νοσοκομείο
  Για λόγους «προσωπικού ιατρικού απορρήτου» επισκέπτομαι συχνά το ογκολογικό νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι» Κηφισιάς, εδώ και δύο χρόνια. 
  Βρίσκεται ΝΟΥΦΑΡΩΝ & ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 14 ΚΑΛΥΦΤΑΚΙ - Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ Τ.Κ. 14564
  Δεν εύχομαι να χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να το επισκεφτείτε, παρ΄όλο που πρόκειται για πραγματικό νοσηλευτικό κόσμημα της Αττικής. Και αυτό επειδή έχει κατορθώσει σε χαλεπούς καιρούς να εξυπηρετεί τους ασθενείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τόσο το ιατρικό αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθημερινά είναι υποχρεωμένοι να καταστρέφουν τα αυτοκίνητά τους, προσπαθώντας να διασχίσουν τον καρόδρομο που δεν έχει γνωρίσει φροντίδα συντήρησης εδώ και πολλά χρόνια.
 Λεωφορείο υπάρχει από τον Σταθμό του τρένου στην Κηφισιά. Αλίμονο όμως σε κάποιον που θα θελήσει να πάει με το αυτοκίνητό του. Πέρα που θα πρέπει να έχει οδηγίες από δορυφόρο, παρά τις κάποιες ταμπέλες, στον παράδρομο της εθνικής (από τη γέφυρα Κηφισιάς προς Αθήνα).Ο δρόμος που είναι πολυσύχναστος επειδή στην περιοχή φιλοξενούνται και βιομηχανίες, είναι στενός, μα πολύ στενός, σε πολλά σημεία δεν χωρούν δύο αυτοκίνητα –και δεν αναφερόμαστε -μόνο- στο σημείο όπου υπάρχουν στη μέση του δρόμου δύο τεράστια πεύκα. Και καλώς υπάρχουν εκεί.   Επειδή υπάρχει χώρος να ασφαλτοστρωθεί το άλλο μισό κομμάτι -μα τι λέμε τώρα.
  Η άσφαλτος θα υπήρχε ιδιαίτερα στα άκρα του δρόμου από την εποχή του Νώε. Απ΄εκεί και πέρα η δοκιμασία για τον οδηγό, τα λάστιχα και τα αμορτισέρ του οχήματος.
  Είναι κρίμα τέτοια εγκατάλειψη. Αν διασταυρωθείς με κάποιο άλλο αυτοκίνητο στα συνεχή στενά αυτά σημεία, αναγκάζεσαι να πέσεις πλάι, στο χώμα κι όχι ομαλά...
Πάντως, με προφανή υπερηφάνεια, ο   δήμος Κηφισιάς όμως, έχει τοποθετήσει όχι μία, αλλά τρεις ταμπέλες για να λύνει την απορία προς τιμήν ποίου δημιουργήθηκε η μικρή πλατεΐτσα που αναγκάζεσαι να περικυκλώσεις πηγαίνοντας προς το νοσοκομείο. Ενός πρώην δημάρχου. Εύγε!
Σε συνάντησή μου με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο, (τότε ακόμη σε προεκλογική συνάντηση σε φιλικό σπίτι) προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως «φταίει ο εργολάβος… που εγκατέλειψε το έργο». Ε, και. Δεν υπάρχουν άλλοι εργολάβοι;
Είναι ντροπή για την κατάσταση του οδοστρώματος. 
  Ας ελπίσουμε ότι θα φιλοτιμηθεί κάποιος αρμόδιος να ενδιαφερθεί για την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο όσων επιχειρούν να κατευθυνθούν προς το νοσοκομείο.
  Κι ας γεμίσει ο δρόμος με ταμπέλες ποιος δήμαρχος το φρόντισε. 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me