Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

      Το αποκαλύπτει e-mail 
        προς Χίλαρι Κλίντον
  Τα τελευταία λόγια του Καντάφι, όταν εκλιπαρούσε για το έλεος: «Τι σου έκανα;»
  Αποχαρακτηρισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν ότι το ΝΑΤΟ σκότωσε τον Καντάφι να σταματήσει τη δημιουργία - του υποστηριζόμενου από χρυσο- νομίσματος στη Λιβύη.
  Τα στοιχεία δείχνουν ότι, όταν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν την πρωτοβουλία της Λιβύης να δημιουργήσει νόμισμα για να ανταγωνιστεί το δυτικό σύστημα κεντρικών τραπεζών. Τότε πάρθηκε η απόφαση να ανατραπεί το σχέδιο με στρατιωτικά μέσα, συμπεριλαμβάνοντας τη συμμαχία του ΝΑΤΟ.
  Αποχαρακτηρισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν ότι ο Ghadaffi δολοφονήθηκε άγρια επειδή η Γαλλία ήθελε να διατηρήσει το οικονομικό τους στραγγαλισμό στα αφρικανικά έθνη.
  Ένα από τα πλέον των από 3.000 νέων μηνυμάτων προς την Hillary Clinton που κυκλοφόρησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016, περιέχει καταδικαστικές αποδείξεις για τα δυτικά έθνη τα οποία χρησιμοποίησαν το ΝΑΤΟ ως εργαλείο για την ανατροπή του ηγέτη του Λιβύζου Μουαμάρ αλ-Καντάφι. 
 Η ανατροπή από το ΝΑΤΟ δεν ήταν για την προστασία του λαού, αλλά αντίθετα επρόκειτο να ανατρέψει την προσπάθεια του Καντάφι να δημιουργήσει  αφρικανικό νόμισμα υποστηριζόμενο από χρυσό για να ανταγωνιστεί το δυτικό κεντρικό τραπεζικό μονοπώλιο.
 Το ηλεκτρονικό μήνυμα του Απριλίου του 2011, που στάλθηκε στον υπουργό Εξωτερικών επί Χίλαρι  από τον ανεπίσημο αλλά μακροπρόθεσμο σύμβουλό της Σίντνεϊ Μπλουμέναλ με τη θεματική ενότητα "ο πελάτης της Γαλλίας και ο χρυσός του Καντάφι" αποκαλύπτει τις δυτικές προθέσεις.
 Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι η στρατιωτική πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία της Γαλλίας στη Λιβύη προήλθε από την επιθυμία να αποκτήσει πρόσβαση σε μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής πετρελαίου της Λιβύης και να υπονομεύσει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο του Καντάφι να υποκαταστήσει τη Γαλλία ως κυρίαρχη δύναμη στην γαλλόφωνη Αφρική.
  Το περιοδικό Foreign Policy Journal αποκαλύπτει:
  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τοποθετεί τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ως επικεφαλής της επίθεσης εναντίον της Λιβύης με πέντε ειδικούς σκοπούς: 
# Να αποκτήσει λιβυκό πετρέλαιο, 
# Να διασφαλίσει τη γαλλική επιρροή στην περιοχή, 
# Να αυξήσει τη φήμη του Σαρκοζί στην εγχώρια αγορά, # Να ισχυροποιηθεί η γαλλική στρατιωτική δύναμη και 
# Να αποτρέψει την επιρροή του Καντάφι στην "γαλλόφωνη Αφρική".
  Το πιο εκπληκτικό είναι το τμήμα που περιγράφει «την τεράστια απειλή» ότι τα αποθέματα χρυσού και αργύρου του Καντάφι, που υπολογίζονταν σε "143 τόνους χρυσού και παρόμοιο ποσό σε ασήμι", απειλούσαν το γαλλικό φράγκο (CFA) που κυκλοφορούσε ως κύριο αφρικανικό νόμισμα.
  Το μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθιστά σαφές ότι οι πηγές πληροφοριών δείχνουν ότι η ώθηση πίσω από τη γαλλική επίθεση στη Λιβύη ήταν καλά υπολογισμένη κίνηση για την εδραίωση μεγαλύτερης εξουσίας, χρησιμοποιώντας το ΝΑΤΟ ως εργαλείο για την ιμπεριαλιστική κατάκτηση, όχι ως ανθρωπιστική παρέμβαση, όπως το κοινό πίστεψε ψευδώς.
  Σύμφωνα με το μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Αυτός ο χρυσός συσσωρεύτηκε πριν από την τρέχουσα εξέγερση και προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί για την καθιέρωση ενός παναφρικανικού νομίσματος με βάση το χρυσό δηνάριο της Λιβύης. 
Αυτό σχεδιάστηκε για να παρέχει στις γαλλόφωνες αφρικανικές χώρες εναλλακτική λύση στο γαλλικό φράγκο (CFA).
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η ποσότητα χρυσού και αργύρου εκτιμάται τώρα σε περισσότερα από εφτάδισεκατομμύρια δολάρια. 
Οι Γάλλοι αξιωματικοί μυστικών υπηρεσιών ανακάλυψαν αυτό το σχέδιο λίγο μετά την έναρξη της εξέγερσης και αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που επηρέασαν την απόφαση του τότε προέδρου Νικολά Σαρκοζί να διαπράξει Γαλλία την επίθεση στη Λιβύη. 
 
The Free Thought Project, The Guardian, Nypost, KiAfriqa
 
Subscribe in a reader Facebook page Follow me