Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Τι και αν ο σταθμός έχοντας μια πλούσια ιστορία εκπέμποντας τόσα χρόνια παίζοντας μουσική μεταδίδοντας τα αθλητικά δρώμενα με παράλληλη ενημέρωση, ψυχαγωγία με τόση συνέπεια και σχόλια χωρίς ακρότητες και όμως δεν δίστασαν να ρίξουν μαύρο σε όλες τις νυχτερινές εκπομπές του !

Χωρίς καμιά ενημέρωση, κανένα σεβασμό στους χιλιάδες ακροατές, στους ίδιους τους εργαζόμενους που άλλωστε αυτοί στήριζαν και στηρίζουν οικονομικά και ουσιαστικά.

Θα μου πείτε τι ψάχνεις τώρα αφού στην υπαρκτή πολιτική της Ελλάδας ποτέ τα πράγματα δεν λέγονται με το όνομά τους, που για να καταλάβεις τι λένε πολιτική και κόμματα εξουσίας, πρέπει να γυρίσεις ανάποδα!

Τι προκλητικό εκείνο το καθημερινό βραδινό σήμα κάθε λίγα λεπτά – πλύση εγκεφάλου : «ακούτε ΕΡΑ Σπορ»! Χωρίς να ακούς τίποτα απολύτως μέχρι το ξημέρωμα! Και κανένας από τους εργαζόμενους, συναδέλφους στην ΕΡΤ να μην μιλάει! Φόβος και τρόμος! Όπως και με τα όποια μεγάλα προβλήματα της ζωής μας που τόσο έχει φτωχύνει.

Είναι προφανώς και αυτή η ξαφνική διακοπή, όπως και τόσες άλλες που προηγήθηκαν πάντα με σοκ, αυταρχικά χωρίς σχέδιο και χωρίς προοπτική. Το αφιερώνω αυτό το «κομμάτι» σε όλους όσους πέρασαν και περνούν από την αμαρτωλή ΕΡΤ σε θέση ηγεσίας: «στοίχημα η ανεξάρτητη τηλεόραση και ραδιοφωνία»!

                      ΓΙΑΝΝΗΣ Π.ΚΟΡΔΗΣ

   

Subscribe in a reader Facebook page Follow me