Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

 «Δεν νομίζω πως υπάρχει προηγούμενο  τόσο μαζκής αντίθεσης  σε έναν πόλεμο πριν ακόμα αρχίσει.

Οσο κοντύτερα πλησιάζουμε  στην περιοχή, αυξάνεται η αντίθεση στον πόλεμο. Στην τουρκία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το 90% είναι αντίθετο ανάλογα είναι και τα ποσοστά στην Ευρώπη.

Στις ΗΠΑ  οι δημοσκοπήσεις είναι παραπλανητικές  λόγω της σύγχυσης που επικρατεί μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και της προσπάθειας να συντηρηθεί αυτή η σύγχυση με την κυβερνητική προπαγάνδα, που υποστηρίζει όχι μόνο πως ο Σαντάμ είναι ένα τρομερό άτομο, αλλά ότι θα κινδυνεύσει από αυτόν η Αμερική αύριο, αν δεν τον σταματήσει σήμερα. Και αυτό πιάνει.

Εχουν τρομοκρατήσει τον πληθυσμό λες κι αντιμετωπίζει με φοβερή απειλή για την ύπαρξή του ενώ μετά από μια αποφασιστική και γοργή νίκη σαν από θαύμα θα απαλλαγούν αππό τον επικίνδυνο εχθρό, και με δόξα θα προχωρήσουν εναντίον του επόμενου». Νόαμ Τσόμσκι (καθηγητής του ΜΙΤ, συγγραφέας και ακτιβιστής)

--------------------------------------------------------

 

 «Δεν πρόκειται ακριβώς για πόλεμο των εταιριών πετρελαίου. Αλλά για πόλεμο που υιοθετούν ορισμένες από τις  εταιρίες αυτές, επειδή θα προκληθεί σημαντική αστάθεια και για μακρύ χρονικό διάστημα. Θα είναι σα να γυρίζει πίσω το ρολόι της Ιστορίας στη δεκαετία του 50 και τη κρίση του Σουέζ, όταν οι Βρετανοί βοήθησαν του Ισραηλινούς να επιτεθούν στην Αίγυπτο. Με την αμερικναο-βρετανική επίθεση εναντίον του Ιράκ για την ανατροπή του Σαντάμ Χουσειν, θα ακολουθήσει μακρά περίοδος αστάθειας και χάους». Αντονι Σάμπσον (Συγγραφέας του βιβλίο ΟΙ ΕΦΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ – για τις εταιρίες πετρελαίου)

--------------------------------------------------------

 

«Αν πρόκειται να πολεμήσουμε εναντίον του Ιράκ επειδή ο Σαντάμ μας κρύβει  τα πραγματικά του  οπλικά συστήματα, και τις πολεμικές του δυνατότητες, θα πρέπει να πάμε σε πόλεμο εναντίον των περισσότερων χωρών, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ» --Phil Hartman, USMC, 1966-1968  (Από την ιστοσελίδα των Αμερικανών βετεράνων εναντίον του πολέμου στο Ιράκ

http://www.vaiw.org

 

«Στο θέμα των χημικών όπλων, ήταν ο πρόεδρος Άντριου Τζάκσον που πρώτος εξουσιοδότησε τη χρήση τους (με τη μορφή βόμβας καμφοράς), εναντίον των Ινδιάνων στο Νεζ Περς, το 1831. Αρα υπάρχει κάποιας μορφής υποκρισία εδώ... Τονι Μπεν (Παλαίμαχος Βρετανός κοινοβουλευτικός).

--------------------------------------------------------

Aλλίμονο αν πρέπει να ξεσηκώνεται παγκόσμια πανστρατιά κάθε φορά που η αμερικανική κυβέρνηση αποφασίζει να τιμωρήσει τα τερατουργήματα που δημιουργεί κάθε τόσο η ευκαιριακή πολιτική της. Ίδε Μπιν Λάντεν και Σαντάμ... (Κ.Μπ.)

 

Subscribe in a reader Facebook page Follow me