Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς τους πιλότους συμμαχικώνελικοπτέρων και αεροσκαφών:

ΠΡΟΣΟΧΗ, αν γλιτώσετε από τα φιλικά αντιαεροπορικά πυρά, σας περιμένουν οι γκράδες των Ιρακινών χωρικών.

 

Αμερικανός λοχίας αιχμάλωτος των Ιρακινών. Η αμερικανική ματαιοδοξία βάζει την ουρά στα σκέλια. 

 

 

       Ανοικτή ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς υπουργό Άμυνας ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ.

 

   Κύριε Γραμματέα Άμυνας

 

   Γιατί να μονοπωλείτε τις αποφάσεις ποιος, πότε  και γιατί θα χρησιμοποιεί τις διεθνείς συνθήκες; Πόσες από τις διεθνείς αυτές συνθήκες έχουν συνυπογράψει οι ΗΠΑ και πόσες από εκείνες που έχουν υπογράψει τηρούν;

   Θέλουμε να σας θυμίσουμε μερικά πράγματα τα οποία στις ΗΠΑ, στην ιδιόμορφη αυτή χώρα της κυριαρχίας των μονοπωλίων των ηλεκτρονικών Μέσων παραπληροφόρησης, συστηματικά και επιδεικτικά  αγνοούν:

    Υπάρχουν πάρα πολλές χώρες στον κόσμο  που θα μπορούσαν να είχαν γίνει στόχος αμερικανικής επίθεσης, επειδή πληρούν τους ίδιους ακριβώς όρους που επικαλέστηκε η διακυβέρνηση Μπους για να επιτεθείς το Ιράκ.

     Σας δείχνουμε μία από αυτές τις χώρες.

 Το Ισραήλ, επειδή:

    Διαθέτει ένα τεράστιο οπλοστάσιο όπλων μαζικής καταστροφής, στα οποία περιλαμβάνονται  πλέον των 200 πυρηνικών όπλων. Επιπλέον, το Ισραήλ, αντίθετα με το Ιράκ και σχεδόν όλα τα κράτη στον κόσμο, ποτέ δεν θέλησε να υπογράψει την συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

   Όπως το Ιράκ, το Ισραήλ κυβερνάται από έναν υπόδικο για εγκλήματα πολέμου. Η μήπως ξεχνάτε τις εντολές του Αριέλ Σαρόν για τη σφαγή στους παλαιστινιακούς καταυλισμούς προσφύγων στο Λίβανο, Σάμπρα και Σατίλα; (Υπάρχει και καταδικαστική απόφαση της ισραηλινής βουλής για την πράξη του).

   Το Ιράκ κατηγορείται πως δεν έχει συμμορφωθεί στις αποφάσεις του ΟΗΕ. Αλλά το Ισραήλ είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ζήτημα αυτό (με την Τουρκία δεύτερη): Δεν έχει συμμορφωθεί σε 68 αποφάσεις του ΟΗΕ.

    Το Ιράκ θεωρείται επικίνδυνο για τους γείτονές του, επειδή το 1991 είχε επιτεθεί (με την  αμερικανική ανοχή -μην ξεχνάμε τη δήλωση της πρεσβευτού των ΗΠΑ April Glaspie προς Σαντάμ «δεν μας αφορούν οι ενδοαραβικές διενέξεις») εναντίον του Κουβέιτ. Την επιθετική αυτή ενέργεια ο ιρακινός λαός πληρώνει επί 13 χρόνια.

Αντίθετα με το Ισραήλ, που επί 35 χρόνια παραβιάζοντας τις παγκόσμιες συνθήκες βιαιοπραγεί με κάθε εγκληματικό τρόπο εναντίον του Παλαιστινιακού λαού έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των αμερικανικών κυβερνήσεων και την ανοχή των αμερικανικών μέσων παραπληροφόρησης.

   Αλλά μας λέτε πως το Ισραήλ είναι Δημοκρατία ενώ το Ιράκ δικτατορία. Κι όμως οι μισοί πολίτες του Ισραήλ δεν έχουν δικαίωμα να υπηρετήσουν στον ισραηλινό στρατό, επειδή δεν είναι Εβραίοι. Ο όρος δημοκρατία στο Ισραήλ, περιέχει πολλές εκπτώσεις. Θεοκρατική δημοκρατία, ίσως ήταν πιο σωστός όρος. Μια και οι απανταχού Εβραίοι, γίνονται δεκτοί με ανοικτές αγκάλες ως πολίτες του Ισραήλ, ενώ απαγορεύεται η επιστροφή των Παλαιστίνιων προσφύγων.

    Είναι μεγάλη ευθύνη να θέλετε να καταστεί αποδεκτή ηγέτιδα δύναμη στον Κόσμο η χώρα σας, και η διακυβέρνησή της, χωρίς να τηρείτε στοιχειωδών το Διεθνές Δίκαιο.

    Δώστε την διαβεβαίωση πως ο επόμενος στόχος σας είναι το Ισραήλ, και η κοινή γνώμη θα καταλάβει τον πόλεμό σας εναντίον του Ιράκ. Αλλιώτικα θυμίζετε μέρες του 1939. Και όπως γνωρίζετε καλύτερα από τον ανιστόρητο πρόεδρό σας,

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

 

Μετά τιμής,

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΤΙΝΑΚΗΣ

Subscribe in a reader Facebook page Follow me