Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

«Άφοβον ο θεός, ανύποπτον ο θάνατος,

το μεν αγαθόν εύκτητον,

το δε δεινόν ευκαρτέρητον»
(Τετραφάρμακος)
Επίκουρος


Εξεταστική Επιτροπή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 για το «Σκάνδαλο του Αιώνα»

 για την δήθεν «Πανδημία»


του Σπύρου Χατζάρα

  Η παγκόσμια αντίσταση του κόσμου, κατά της δήθεν πανδημίας του Η1Ν1 έχει ήδη και πολιτικά αποτελέσματα. Το σκάνδαλο της γρίπης των εμβολίων θα γίνει αντικείμενο διερεύνησης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και οι ειδικές «σχέσεις» του ΠΟΫ με τις ανθρωποφάγες φαρμακευτικές εταιρείες. Ίσως θα πρέπει να καλέσουν και τον κ. Μάριο Σαλμά, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, να καταθέσει για τις ειδικές σχέσεις κάποιων βουλευτών με τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Βασικός μέτοχος της φαρμακοβιομηχαβίας που παράγει το Ταμιφλού ο Ντόναλντ Ράμσφελντ. Αναρίθμητα τα "δεινά" με τα οποία συνδέεται το όνομα του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.

 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  ερευνά στον ΠΟΫ

 για το σκάνδαλο της «πανδημίας»

 

του F. William Engdahl

   Οι χώρες μέλη τηε Ε.Ε.,ετοιμάζονται να αρχίσουν έρευνα μέσα στον Ιανουάριο, για την επιρροή που άσκησαν οι φαρμακευτικές εταιρίες στην εκστρατεία εναντίον της παγκόσμιας επιδημίας της γρίπης των χοίρων. Επίκεντρο της έρευνας θα αποτελέσειειδικότερα,για την έκταση της επιρροής της φαρμακευτικής βιομηχανίας επί του ΠΟΫ.

  Το μέτρο αποφασίστηκε για να αποκαλυφθεί για χάρη της δημόσιας διαφάνειας, το «Χρυσό Τρίγωνο» ανάμεσα στον ΠΟΫ, την φαρμακοβιομηχανία, και ορισμένους επιστήμονες που συνεργάστηκαν, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και να προκληθούν ακόμα και θάνατοι.

  Την κινητοποίηση του Ευρωκοινοβούλιου προκάλεσε ο Dr. Wolfgang Wodarg, πρώην βουλευτής του Γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) στην Μπουντεσταγκ που τώρα προεδρεύει στην Υγειονομική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο δρ. Wodarg  είναι γιατρός επιδημειολόγος ειδικός στις ασθένειες των πνευμόνων και στην περιβαλλοντική ιατρική και ο οποίος θεωρεί την τρέχουσα «πανδημία» από την γρίπη των χοίρων και την εκστρατεία του ΠΟΫ ως «έν από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του Αιώνα».

  Το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Ευρωκοινοβουλίου που προτάθηκε από ικανό αριθμό, αναφέρει μεταξύ άλλων:

  «Για να προωθήσουν τα πατενταρισμένα φάρμακά τους και εμβόλια εναντίον της γρίπης, οι φαρμακευτικές εταιρίες επηρέασαν επιστήμονες και επίσημα πρακτορεία, που έχουν την ευθύνη για τα επίπεδα της δημόσιας υγείας προκειμένου να προκαλέσουν συναγερμό στις κυβερνήσεις σ’ ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να καταστρώσουν στρατηγική εμβολιασμού και χωρίς λόγο να εκθέσουν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε έναν άγνωστο αριθμό παράπλευρων κινδύνων από ανεπαρκώς ελεγχθέντα εμβόλια».

  «Η εκστρατεία για την «γρίπη των πτηνών» (2005/06) σε συνδυασμό με την εκστρατεία για την «γρίπη των χοίρων», φαίνεται να έχει προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό ζημία όχι μόνο σε ορισμένους από τους εμβολιασθέντες, και στον προϋπολογισμό των κονδυλίων για τη δημόσια υγεία, αλλά και στην αξιοπιστία και τη σημασία σημαντικών διεθνών υγειονομικών πρακτορείων».

  Η έρευνα του Ευρωκοινοβούλιου θα εξετάσει το ενδεχόμενο να πλαστογραφήθηκαν στοιχεία ώστε να ανακοινώσει πανδημία ο ΠΟΫ, τον Ιούνιο του 2009, μετά από απόφαση του επιστημονικού του συμβουλίου SAGE, πολλά μέλη του οποίου αποδείχθηκε πωςείχαν στενούς οικονομικούς δεσμούς με τους φαρμακευτικούς γίγαντες GlaxoSmithKline, Roche, Novartis, που οφελήθηκαν τα μέγιστα από την παραγωγή εμβολίων και φαρμάκων για την αντιμετώπιση του ιού H1N1».

  Η έρευνα θα διεξαχθεί κατά προτεραιότητα από τη Γενική Συνέλευση του Ευρωκοινοβούλιου.

 

http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_2427.html

 

ΥΓ.Μήπως θα πρέπει στο ΔΟΛιο συγκρότημα και στ' όλα τα μαγαζιά του εργολαβιστάν, να πάψουν να μετράνε έναν-εναν τους νεκρους από τη γρίππη...


ΥΓ 2. Κυρία Ξενογιαννακοπούλου : Η γαλλική κυβέρνηση ακύρωσε την παραγγελία 50 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου κατά της γρίπης H1N1. "Οι παραγγελίες αυτές ούτε παραδόθηκαν ούτε πληρώθηκαν, οπότε ακυρώθηκαν", δήλωσε η αρμόδια υπουργός υγείας...
...Τα εμβόλια της νέας γρίπης κόστισαν στο γαλλικό κράτος 712 εκατ. ευρώ "αυτό κάνει μια εξοικονόμηση περισσότερο από το μισό", πρόσθεσε η Υπουργός Υγείας κ. Μπασελό.


sxatzar1@otenet.gr

 

Σημείωση στυξ: Στις ειδήσεις της ΝΕΤ, αναφέρθηκε ότι από τα 4.000.000 εμβόλια που έχουν παραληφθεί χρησιμοποιήθηκε ούτε το ένα πέμπτο, ενώ στο ημέτερον υπουργείο δεν ξέρουν τι να κάνουν με την παραγγελία 16.000.000 εμβολίων που έχει γίνει.

Subscribe in a reader Facebook page Follow me