Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Τελικά, το κατάφερατου Κώστα Καββαθά

  Χρειάστηκε να καλύψω πολλά χιλιόμετρα με ποδήλατο και κανό, να περάσω χιλιάδες ώρες στο play station, να υποδυθώ το Gollum στο φιλμ «Η Μεταπολίτευση στην Ελλάδα» και, να οδηγήσω τον Γοδεφρίγο στη πρωθυπουργία αλλά, τελικά, το κατάφερα.
  Λίγα 24ωρα πριν η Δημοκρατία της Μέσης Γης χρεοκοπήσει και σταματήσει να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, αποφάσισα να αλλάξω επίπεδο συναγερμού από «Επιτήρηση» σε «Επιτροπεία». Αυτό σημαίνει ότι, οι ευθύνες για το ξεπούλημα της χώρας φεύγουν από ’μένα και μεταφέρονται στους ώμους 3μελούς Επιτροπής που αποτελείται από τους Gay B. Ass, George K. Dick και Joseph D. Prick. Στόχος μου (και στόχος της Επιτροπείας) είναι οι οικονομικοί δολοφόνοι Θανάσης Φαταούλας και η σύζυγος του Μαρία, κάτοικοι Αθηνών, Περσεφόνης 10, Παγκράτι, με τους οποίους «μαζί τα φάγαμε». Περιττό να τονίσω ότι το ζεύγος αντιπροσωπεύει 10 εκατομμύρια Ελλήνων (οι υπόλοιποι είναι μετανάστες). Στα πλαίσια του 4ου Δρόμου προς τον Σοσιαλισμό που ακολούθησε την Επανίδρυση του Κράτους που ήλθε μετά τον Εκσυγχρονισμό που ακολούθησε τις Ακόμα καλλίτερες Μέρες, που ήλθε μετά την Αλλαγή αποφάσισα:

1. Την πώληση των ΟΤΕ, ΟΔΙΕ, Τ.Τ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΣΕΚΑΠ, ΕΙΝΑΠ, ΠΟΔΑΠ, ΤΣΙΡΑΠ, EΑΣ αλλά και ΣΔΙΤ, ΣΙΤ, ΜΠΙΤ, ΓΑΙΟΣΕ, ΤΡΕΝΟΣΕ, ΚΑΖΙΝΟ, ΓΚΑΖΟΝ, ΠΛΟΝΖΟΝ, ΣΕΖΟΝ, ΣΕΖΛΟΝΓΚ, ΤΕΛΕ-ΒΙΖΙΟΝ και άλλες 4.036 που είχε δημιουργήσει προς ίδιον όφελος ο Θανάσης. Το 60% αυτών των Οργανισμών δεν ανήκει στον υπερήφανο και ανεξάρτητο Ελληνικό Λαό, όπως έλεγα στις γονιδιακές μου μεταμορφώσεις αλλά, στο ζεύγος Φαταούλα.

2. Την επιβολή έκτακτης εισφοράς στους κατόχους σκαφών αναψυχής, ιδιωτικών χώρων πλατσουρίσματος, πολυτελών «γιωταχί», ορολογιών Καρτιέ, Ρόλεξ, Πανεράϊ, Βασερόν Κονσταντεν καθώς και στους καπνιστές Κοχίμπα, Μοντεκρίστο, Ρομέο ι Τζούλιετ κλπ

3. Την κατάργηση φοροαπαλλαγών και, του φόρου κατανάλωσης στα αναψυκτικά και στο φυσικό αέριο –το οποίο πέρυσι πρότεινα ως συμφέρουσα λύση αλλά who cares

4. Την μετάταξη προϊόντων και υπηρεσιών από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ 13% στο 23%

5. Τακτοποίηση αυθαιρέτων. Με τον νέο νόμο ενισχύεται η παράνομη δόμηση διότι, μόνο έτσι μπορώ να επιβάλλω και εισπράξω φόρους απ’ το πανελλαδικό ζεύγος Φαταούλα. Τα συνθήματα είναι «Χτίσε κι’ εσύ ένα Πανωσήκωμα» που «Αν το Δηλώσεις Μπορείς να το Σώσεις».

6. Μείωση του αφορολόγητου ορίου στα επίπεδα των 8.000 ευρώ (από τα 12 που είναι σήμερα)

7. Αλλαγή του μέτρου των αποδείξεων και, βέβαια συνθήματος που θα αντικαταστήσει το πεπερασμένο «Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη». Πρόταση του «οικονομικού επιτελείου» μου είναι το «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε κι’ Αλεστικά μη Δώκετε»

  Τα παραπάνω αποτελούν μόνο ένα μικρό τμήμα των μέτρων που ετοίμασα με την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, την Γκόλντμαν Σακς, την Τρόικα και την Επιτροπεία αλλά, ο χώρος που διατίθεται από την εφημερίδα δεν μου επιτρέπει να τα παραθέσω. Καθήκον μου ως εκλεγμένου πρωθυπουργού και ηγέτη του ΚΕΕΠ (Κόμμα Ενισχυμένης Εικονικής Πραγματικότητας- Augmented Reality Party) είναι να υπενθυμίσω για μία ακόμα φορά στους πολίτες της Μέσης Γης ότι, τα μέτρα λαμβάνονται για να αποφύγουμε την χρεοκοπία και την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας (υπενθυμίζω το λογύδριο της Προέδρου της Βουλής Κας Μπενάκη στον ορκωμοσία του Προέδρου Κάρολου). Η διαχείριση της, έως προχτές, δημόσιας περιουσίας θα ανατεθεί σε ανεξάρτητο οργανισμό που θα λογοδοτεί μόνο στη τρόικα.
   Όπως δήλωσε την περασμένη Δευτερα στο “Spiegel” ο (πρώην) φίλος μου και Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ “θα ήταν καλή ιδέα ο οργανισμός που θα διαχειρισθεί τις αποκρατικοποιήσεις να λειτουργήσει με βάση τα πρότυπα της ανατολικογερμανικής ανεξάρτητης αρχής ιδιωτικοποιήσεων “Treuhandanstalt”, η οποία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 λειτούργησε σαν μια «ανεξάρτητη κυβέρνηση», με απόλυτη εξουσία σε θέματα εκποίησης της περιουσίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας”.

  Ηθικόν Συμπέρασμα: Ενενήντα τέσσερα meta-σοσιαλισμό, meta-καπιταλισμό, meta-κομμουνισμό, που διέφυγε της προσοχής των Γιόζεφ Στάλιν, Προέδρου Μάο, Τσαουσέσκο, Χότζα και, βέβαια, Χόνεκερ για να μην αναφερθώ στον Αδελφό Γκαντάφι μέλος του Ιδρύματος του οποίου είμαι/δεν είμαι/δεν περνάς κυρά Μαρία κι’ εγώ. Για να επιτύχω το mega-σχέδιο της mega-σωτήριας της mini-επικράτειας της Μέσης Γης απαιτείται Συναίνεση που θα δώσει ένα Ισχυρό Μήνυμα στην Ευρώπη.
  Να είστε όλοι καλά…

Subscribe in a reader Facebook page Follow me