Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

    Ελάτε μαζί μας στον αγώνα
     για δικαιοσύνη και ειρήνη
Τις τελευταίες εβδομάδες, η πολεμική ατζέντα που προωθήθηκε από τα ελεγχόμενα από την παγκόσμια εταιρεία Μέσα ενημέρωσης έχει γίνει ακόμη πιο ασαφής.
  Η παραπληροφόρηση που ξεκiνησε με τα χημικά όπλα στη Συρία οδηγεί τον κόσμο σε επικίνδυνη αντιπαράθεση, πιθανώς ακόμη και σε παγκόσμια ανάφλεξη μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας.
  Το styx.gr προσπάθησε με συνέπεια για να αποκαλύψει την παραπληροφόρηση με ακριβείς αναφορές και αναλύσεις. Αυτό, με τη σειρά του, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αμφισβητήσουν και να ανατρέψουν την ατζέντα για τα πιο επικίνδυνα.
  Ένα άλλο απαίσιο σημάδι της εποχής είναι η αυξανόμενη λογοκρισία εναλλακτικών μέσων από την εταιρική εξουσία που έρχεται σε επαφή με μη υπεύθυνες κυβερνήσεις. 
  Και πάλι, η παραπληροφόρηση σχετικά με τη «ρωσική ανάμειξη» είναι μέρος αυτής της εταιρικής μυστικής επίθεσης στην ελεύθερη ομιλία και τις επικριτικές φωνές.
  Το styx.gr αγωνίστηκε σταθερά ενάντια στην επίθεση κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων, δημοσιεύοντας εναλλακτικές φωνές που αποκαλύπτουν την παραπληροφόρηση και, επομένως, αψηφά την τάση λογοκρισίας.
  Είναι σίγουρα ένα προφανές σημάδι όταν οι New York Times, η λεγόμενη μεγαλύτερη αμερικανική εφημερίδα, συνεργάζονται με μη εκλεγμένες υπηρεσίες ασφάλειας προσθαούν  να υπονομεύσουν εκλεγμένο μεν αλλά ιδιόρρυθμο πρόεδρο.
Ό, τι κι αν σκέφτεστε για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, το πολύ πιο ανησυχητικό ζήτημα είναι το πώς υποτίθεται ότι οι οργανισμοί ειδησεογραφικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν γίνει σκληροί αγωγοί για μυστικές δυνάμεις που υπονομεύουν τα δημοκρατικά δικαιώματα. 
  Ο Paul Craig Roberts αποκάλυψε αυτόν τον άθλιο άξονα σε ένα πρόσφατο έργο που δημοσιεύτηκε από το styx.gr.
  Ο Κώστας Μπετινάκης, ο δημιουργός και αρχισυντάκτης του styx.gr, ενδυναμώνει τους πολίτες ανά τον κόσμο τα τελευταία 17 χρόνια με τη δωρεάν χροιά ειδήσεων και αναλύσεων. 
  Έχει ακολουθήσει πιστά την υπόσχεσή του ουδέποτε να επιτρέψει τη χρηματοδότηση του styx.gr  από εταιρικές ή κρατικές υπηρεσίες, αλλά και κάθε μορφής διαφηφίσεις.
  Το παγκόσμιο ενημερωτικό δελτίο του Κώστα δεν είναι γεμάτο εμπορικά τεχνάσματα ή ασήμαντα κλικ. 
  Η μορφή του είναι μια απλή, εργασιακή σύνοψη ενός ευρέος φάσματος ανεξάρτητων αναλύσεων και σχολίων, καθώς και μια πολύ χρήσιμη καθημερινή συλλογή σχετικών διεθνών ειδήσεων. 
Αυτή είναι η κρίσιμη υπηρεσία που εξοικονομεί στους αναγνώστες πολύ χρόνο από το να μην χρειάζεται να ψάχνουν μέσα από αμέτρητες και συχνά παραπλανητικές πηγές πληροφοριών. 
  Το styx.gr ενδιαφέρεται για την ενδυνάμωση των πολιτών με αλήθεια, ώστε να μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο δικαιοσύνης και ειρήνης. Είναι μια πολύ πιθανή αποστολή. Είναι εξαιρετικά εφικτό, αν και μερικές φορές είναι τρομακτικό.
  Οι κίνδυνοι και οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται και γι 'αυτό απευθύνουμε έκκληση στους αναγνώστες να ανέβουν ξανά σε αυτόν τον ζωτικό αγώνα.
Subscribe in a reader Facebook page Follow me