Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Και στο βάθος

 ... ΠΕΔΥ

  Μια δυσάρεστη οσμή συγκάλυψης για όσα υπάρχουν στα τεφτέρια του ΕΔΟΕΑΠ, αναδύεται από τις ανακοινώσεις της παρέας Γκανά στο προεδρείο της ΕΠΗΕΑ, της Τέως του Ταμείου και από το ρετιρέ του ΔΟΛ.

  Κολλεγιά μαζί τους έχουν κάνει οι δύο εξωμότες της ΕΣΗΕΑ.. Εγκαταλείπουν την δημοσιογραφική ιδιότητα, γιατί θέλουν και επίσημα να είναι υπάλληλοι και δίνουν τα κλειδιά του Ταμείου.
  Μέχρι χθες απλώς ψήφιζαν τον παλιό οικονομικό διευθυντή του Τεγόπουλου, όψιμο συνδικαλιστή που του υπεδείχθη.Το έργο όμως με το λαγό κατεβαίνει επειδή δεν κόβει εισιτήρια.

΄Ολη τους η πρεμούρα είναι:

# Να μην ανοίξει το θέμα με τους ισολογισμούς , για να μην φανούν οι οφειλές προς τον ΕΔΟΕΑΠ από τα γραφεία που τους διακινούν .Το ίδιο και οι οφειλές προς το Ταμείο μας, από συγκροτήματα και εφημερίδες από την Αυγή μέχρι την Δύση.
# Να μην φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο για τους εφιάλτες μέσα στον ΕΔΟΕΑΠ και για την ληστεία των αποθεματικών από το PSI. Μαζί με τον Προβόπουλο, έχουν ευθύνες κι αυτοί οι οποίοι παρκάρανε τα λεφτά μας, στο Κοινό Κεφάλαιο της Τράπεζας Της Ελλάδος.
# Να μην ανοίξει το ζήτημα με την χρηματιστηριακή εταιρία, που ο αντιπρόεδρος της ήταν και ταμίας του ΕΔΟΕΑΠ και μέτοχοι στην ίδια εταιρία συνδικαλιστές με ονοματεπώνυμο. Είναι βλέπετε κι ένα σωρό εκκρεμότητες με μερίδια από αμοιβαία,τα οποία αγοράσθηκαν πριν χρόνια και έχουν χάσει την αξία τους καθώς και μετοχές που έχουν μείνει στο ράφι.

 Η πρόταση για ανοιχτή συμφωνία , που κατατέθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση, ώστε με κοινό στόχο την διαφάνεια και την λογοδοσία και χωρίς περικοπές σε παροχές και συντάξεις, να συγκροτηθεί προεδρείο, με όσα ισχύουν εδώ και 47 χρόνια (εθιμικό δίκαιο, κατοχυρωμένη η ιδρυτική πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ κλπ) απορρίφθηκε.

  Όχι κάτι άλλο, αλλά επειδή κάποιοι από τους έξι παραμυθιάζουν τον κόσμο πως ό,τι κάνουν, το κάνουν δήθεν για τον ΕΔΟΕΑΠ και για το... καλό μας.
   Βέβαια κάποιοι παραπλανήθηκαν. Τώρα βλέπουν ότι ψώνισαν από σβέρκο.
   Και στο βάθος έρχεται... ΠΕΔΥ.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων-Ανοιχτή ΕΡΤ

Subscribe in a reader Facebook page Follow me