Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Mας προβάρουν κοστούμι ΔΝΤ
με την ΕΣΗΕΑ στο κόκκινο

   Ενημέρωση και εργασιακές σχέσεις με μπόχα  ΔΝΤ, επιβάλλουν οι βαρόνοι και η διαπλοκή σε εφημερίδες, κανάλια, περιοδικά, ΕΡΤ, ΑΠΕ και  Δημόσιο, ενώ  στους δημοτικούς σταθμούς  μπαίνει καπάκι κι ο Καλλικράτης, με συγχωνεύσεις καταργήσεις και τα ρέστα.
  Την ώρα που η  ΕΣΗΕΑ έχει παραδοθεί στο ..κόκκινο και η συγκυβέρνηση Νανα-Νταβανέλλων,  με πρόεδρο Σόμπολο, κρύβεται πίσω από τη σφραγίδα της ΠΟΕΣΥ, για τυφλές απεργίες και  ό,τι προκύψει .... στο «άμα λάχει».
  Στην απόγνωση τους, σήμερα το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ (ο πρόεδρος και η α’ αντιπρόεδρος) μάταια εκλιπαρούσαν τον Πεταλωτή να αποσύρει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ), με τη οποία :
     -καταργούνται  οι  ΣΣΕ των δημοσιογράφων  στο Δημόσιο, τα γραφεία τύπου
     -εξομοιώνεται η δημοσιογραφική εργασία με την απασχόληση των δημοσίων υπαλλήλων με ο,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για  μισθούς στα δύο , ασφάλιση  κλπ.
     Το πρωτοφανές είναι ότι το ερώτημα της Κυβέρνησης προς το ΝΣΚ, αφορά αύξηση του ωραρίου και στον ιδιωτικό τομέα, δήθεν για ίση μεταχείριση .
 Στην ουσία η ιστορία μοιάζει μάλλον με δώρο του Μαξίμου στον κύριο Σταύρο, τον υιο Φώτη, και όλη την παρέα ευγενών και των διαδόχων.
  Έτσι στο δρόμο του Αλαφούζου  μπαίνουν τώρα όλοι.  Ανακατεύουν τα κανάλια τους με τάνκερ στον ίδιο όμιλο, ή στήνουν θυγατρικές με κρουαζιερόπλοια χάρη στο καμποτάζ,  κάνοντας την κρίση ευκαιρία για πάρτη τους.

  Στο μεταξύ δεν ανοίγει μύτη:
Με το λουκέτο στην   «Σφήνα», που γίνεται με το πατρόν του περσινού ταγέρ της Γιάννας, μένουν στο δρόμο πλέον των 100 εργαζόμενοι.
- Έχουμε  στάση πληρωμών, εδώ και δέκα μέρες τώρα, στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με αποτέλεσμα να μένει ο κόσμος απλήρωτος. Το ΑΠΕ (μαζί  με το  Μακεδονικό), μπορεί να αργεί ν΄ αποκτήσει νέο πρόεδρο, αλλά η καθυστέρηση  βρωμάει για στρατηγικό επενδυτή, με τα ονόματα κυρίων και…κυριών που ακούγονται.
Στην ΕΡΤ  και την ΕΡΤ 3, οι τελικές αλλαγές αργούν επίσης , για να μην χρεωθούν, οι περιούσιοι, την αιματοχυσία που έρχεται με τους συμβασιούχους  και τα οικόπεδα της ΕΡΤ και τα στρατόπεδα της παλιάς ΥΕΝΕΔ, που  τα πάνε για ξεπούλημα.

Και η ΕΣΗΕΑ;;
Ακαδημίας 20 πάντα…
Αλλά σταθερά στο δρόμο για την παρακμή…

 

Subscribe in a reader Facebook page Follow me