Διαδώστε το στυξ με αυτό το banner στην διεύθυνση http://www.styx.gr/

Δεν ψήφισαν τις αυξήσεις…

 

Επίθεση συνεργασίας εκπροσώπων της «Συσπείρωσης» εκδηλώθηκε στην Νανά της «Μαχόμενης Δημοσιογραφίας» σήμερα, στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

 

Και αφού τα βρήκαν μεταξύ τους, άρχισαν να βρίζουν.  Στο τέλος αποχώρησαν όλοι τους από το ΔΣ της Ένωσης διότι δεν είχαν κάτι να προτείνουν.

Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν να μπλοκάρουν τις εγγραφές νέων μελών στην Ένωση και να μην «περάσει» η νέα ΣΣΕ της ΕΡΤ, αλλά δεν τους έκατσε, επειδή με ψήφους 6-0:

 

-         Αυξάνονται κατά 11,9% οι βασικοί μισθοί των συναδέλφων στην ΕΡΤ για την διετία 2007-2008.  Οι αυξήσεις δίνονται αμέσως και τ’ αναδρομικά το αργότερο σε ένα δίμηνο.

Η σύμβαση της ΕΡΤ και η συμφωνία προβλέπουν ακόμη:

-         Επιπλέον 250 ευρώ την ημέρα για όσους κάλυψαν φυσικές καταστροφές (σεισμούς, φωτιές κ.λπ.) και η σύμβαση ισχύει από την 1-1-2007.

-         Επίδομα 20% εφ’ όρου ζωής για τα παιδιά συναδέλφων τα οποία έχουν ειδικές ανάγκες.

-         Επιτροπή για τη ρύθμιση, μέσα σε 5 μήνες, του θέματος των πνευματικών δικαιωμάτων σύμφωνα με τον νόμο.

-         Αναδρομική εφαρμογή των ΣΣΕ 2001-2003 για την εναρμόνιση των μισθών εξόδου των συνταξιούχων συναδέλφων, ώστε να ανέβουν οι συντάξεις τους.

-         Πρόνοια και για τους συναδέλφους που εργάζονται σε ιδιωτικές παραγωγές της ΕΡΤ.

 

Εγγράφονται στην ΕΣΗΕΑ 183 νέα τακτικά μέλη και 1 αντεπιστέλλον, ενώ παράλληλα, συνεχίζονται οι διαδικασίες για όλες τις εγγραφές.

 

Οι 5 χαρακτήρες του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, τίποτε από αυτά δεν ψήφισαν!!!...

 

Μπορούν όμως να σας πουν την αλήθεια.  Δεν έχουν απόρρητο επειδή και οι πέντε είναι «δημοσιογράφοι-πολιτικοί αξιωματούχοι».

 

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Subscribe in a reader Facebook page Follow me